IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Krisesenteret for Orkdal og omegn

72 48 24 10
http://krisesenteretorkdal.no/

Mer informasjon

Velkommen til Krisesenteret For Orkdal og Omegn!

Vi er en organisasjon som har som mål å styrke krisesentres arbeid utad. Krisesentersekretariatet og krisesentrene er tilknyttet en felles plattform: "Vi ønsker å angripe et hvert forhold i samfunnet som legitimerer, underbygger og opprettholder vold mot kvinner. I dette arbeidet er vi partipolitisk nøytrale."Seksualisert vold mot kvinner er et hinder på veien mot målene om likestilling, utvikling og fred. Vold mot kvinner både krenker, svekker og opphever kvinners mulighet til å bruke sine menneskerettigheter og fundamentale friheter

Ta gjerne kontakt eller besøk våre hjemmesider for mer informasjon!

Krisesenteret for Orkdal og omegn holder til på besøksadressen 7320 Fannrem. Foretaket ble startet i 1986-10-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-20 og som et Fli. Krisesenteret for Orkdal og omegn driver i bransjen "Øvrige omsorgsinstitusjoner". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Krisesenteret for Orkdal og omegn på telefon 72 48 24 10 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://krisesenteretorkdal.no/

Postadresse Postboks 116, 7320 Fannrem
 
Telefon
(+47) 72 48 24 10

Last ned visittkort
Del av Krisesentersekretariatet
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies