IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Zynk Communication And Leadership AS

Zynk løser de viktigste og vanskeligste kommunikasjonsoppgavene. Vi er spesialisert på situasjoner der kommunikasjon er kritisk for å oppnå forretningsmessige mål.

Vis i kart
924 62 393
cs@zynk.no www.zynk.no

Mer informasjon

Zynk Communication And Leadership AS

Leder- og endringskommunikasjon
Uansett om utfordringen er implementering av ny strategi, integrasjon av virksomheter eller løpende forbedringsarbeid, er lederen den viktigste og mest effektive kanalen for endringskommunikasjon. Det er også på dette området vi opplever at behovet for forbedring er størst, og hvor effekten har størst innvirkning på måloppnåelse. Gjennom tydeliggjøring, systematikk og måling, kan kommunikasjon bidra til at endring gjennomføres raskere og mer effektivt – med målbare resultater på bunnlinjen.
Posisjonering og omdømme
Hvordan din virksomhet blir oppfattet av andre, påvirker deres atferd overfor deg. Omdømmearbeid er ikke en øvelse i å generere medieomtale, men en systematisk tilnærming til hvordan du kan skape oppfatninger som gjør at andre anbefaler deg, kjøper av deg og har lyst til å jobbe for deg. Zynk hjelper deg med å kartlegge ditt omdømme og din posisjon, forsterke dette og eventuelt gjenoppbygge omdømmet ditt etter en krise.
Samfunns- og myndighetskontakt
Både private og offentlige virksomheter har et stort behov for å gjøre seg forstått i samfunnet. Vi har bred erfaring med spiss lobby- og myndighetskontakt rettet mot regjering og Storting. Våre rådgivere har også stått bak noen av myndighetenes største informasjonskampanjer rettet mot hele befolkningen. Vår erfaring er at samfunns- og myndighetskontakt sjelden dreier seg om å ha rett, men om å få rett. Rett og slett fordi politikk ikke er en eksakt vitenskap med et fasitsvar.
Medie- og krisekommunikasjon
Våre rådgivere har jobbet med noen av de største krisene som har truffet bedrifter i Skandinavia. I tillegg til å jobbe med kriseberedskap og –håndtering, har Zynks rådgivere omfattende erfaring med og metode for å hjelpe bedrifter å komme tilbake etter kriser.

Kontaktinformasjon

www.zynk.no

Besøksadresse Hegdehaugsveien 24, 0352 Oslo
Postadresse Hegdehaugsveien 24, 0352 Oslo
 
Epost
cs@zynk.no
Telefon
(+47) 924 62 393
Mobiltelefon
(+47) 924 62 393

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies