IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Zinzino AS
Vis i kart
22 02 04 07
linda.samuelson@zinzino.com www.zinzino.com

Mer informasjon

Zinzino er en av de ledende direktesalgbedriftene i Nord-Europa med salg over hele Norden, Baltikum, Polen, Nederland og USA. Vi tilbyr kvalitetsprodukter der helse, miljø og en følelse av hverdagsluksus står i sentrum.

Vi markedsfører og selger produkter i våre to produktlinjer Zinzino Balance, med fokus på langsiktig helse og Zinzino Coffee, bestående av espressomaskiner, kaffe, te og tilbehør. Virksomheten kjennetegnes av høy kvalitet, nærhet til kundene og et fokus på en aktiv produktutvikling.

Zinzino eier den norske kunnskapsbedriften BioActive Foods AS og forskning- og produksjonsenheten Faun Pharma AS. Siden 2005 er Zinzino generalagent for det fransk-belgiske kaffehuset Rombouts & Malongo.

I dag er det ca 60 ansatte på hovedkontoret i Gøteborg og vi har økt antallet ansatte med over 300 % de siste årene. Zinzino har også et kontor i Florida, USA.

Zinzino er et allmennaksjeselskap og aksjene er notert på Nasdaq First North.

Zinzino står for personlig og familiær kontakt mellom selger og kunde. Våre produkter finnes ikke i butikker og markedsføres ikke gjennom TV-reklame eller magasiner. I stedet er det et nettverk av tusenvis av uavhengige partnere som kontakter kundene sine og tilbyr produktene i Zinzinos sortiment gjennom direktesalg.

Vil du komme i kontakt med oss eller få mer informasjon om Zinzino, vennligst kontakt oss per telefon, e-post eller brev. Du finner kontaktinformasjonen under Kontakt her på hjemmesiden.

Kontaktinformasjon

www.zinzino.com

Besøksadresse v/ Tele Team Skandinavia AS Sandakerveien 138, 0422 Oslo
Postadresse Postboks 1918 Vika, 0124 Oslo
 
Epost
linda.samuelson@zinzino.com
Telefon
(+47) 22 02 04 07

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies