IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Zenith Bygg Consult AS

Vis i kart
993 33 222
post@zbc.no www.zbc.no

Mer informasjon

Zenith Bygg Consult AS er en mesterbedrift som tilbyr en rekke tjenester innenfor bygg og eiendom. Vår stab består av kvalifiserte fagfolk som er klare til å lede og utføre prosjektet ditt, tømrer, flislegger, murer, maler og mer. Vi har sentral godkjenning og er en godkjent våtromsbedrift. Vår byggmester og prosjektleder er innehaver av mesterbrev. I samarbeid med våre dyktige underleverandører innen elektro og rørarbeid kan vi tilby totalentreprise. Vi har høy fokus på kvalitet, HMS og økonomi i alle våre prosjekter. Vi utfører alt innen totalrehabilitering av boliger, våtrom og nybygg/tilbygg, ingen prosjekter er for små eller store.

Zenith Bygg Consult AS holder til på besøksadressen Østlifaret 67, 1476 Rasta. Foretaket ble startet i 2012-01-02 og som et Aksjeselskap. Zenith Bygg Consult AS driver i bransjene "Snekkere" og "Tømrere". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Zenith Bygg Consult AS på telefon 993 33 222, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.zbc.no

Besøksadresse Østlifaret 67, 1476 Rasta
Postadresse Østlifaret 67, 1476 Rasta
 
Epost
post@zbc.no
Telefon
(+47) 993 33 222

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies