IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Zeg Power AS

Mer energi mindre utslipp.

Vis i kart
977 78 786
post@zegpower.com http://www.zegpower.no/

Mer informasjon

ZEG teknologien er en hybrid teknologi for samtidig produksjon av hydrogen og elektrisitet fra hydrokarboner med integrert CO2-fangst. Innovativ system integrasjon gir veldig høy total energieffektivitet til konkurransedyktige priser. kostander.

Et state-of-the-art gasskraftverk har total effektivitet på ca 60%, inkluderes et amin-anlegg for CO2-fangst reduseres effektiviteten til ca 50%. Med potensial for total effektivitet på mer en 80%, inkludert CO2 fangst, er ZEG-teknologien unik, og eneste konsept med potensial til å produsere elektrisitet og hydrogen med integrert CO2-fangst billigere enn det gjøres i dag. Teknologien er også fleksibel; alle typer hydrokarboner kan brukes og relativ mengde av elektrisitet og hydrogen kan varieres etter behov i markedet.

ZEG-teknologien er en plattform teknologi med mange ulike anvendelser; integrerte prosesser som krever elektrisitet og hvor hydrogen brukes i videre industriell produksjon eller for salg direkte til forbruker.

ZEG Power er i ferd med å bygge et 50 kW anlegg ved Hynor Lillestrøm i Akershus Energipark ved å bruke deponigass. ZEG-anlegget skal demonstrere kostnadseffektiv grønn produksjon av hydrogen og elektrisitet. Anlegget vil være

Zeg Power AS

holder til på besøksadressen Rolf Olsens veg 50, 2007 Kjeller. Foretaket ble startet i 2008-01-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-02-27 og som et Aksjeselskap. Zeg Power AS driver i bransjen "Teknisk konsulentvirksomhet". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Zeg Power AS på telefon 977 78 786, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.zegpower.no/

Besøksadresse Rolf Olsens veg 50, 2007 Kjeller
Postadresse c/o Institutt for Energiteknikk Postboks 40, 2027 Kjeller
 
Epost
post@zegpower.com
Telefon
(+47) 977 78 786

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies