IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Zahl Hagen Anne Therese Advokat

Vis i kart
469 15 668
azh@advokat-egeland.no http://www.advokat-egeland.no/

Mer informasjon

Advokatfirmaet Egeland er et kontorfellesskap med advokater som har høy kompetanse innenfor saksområdene trygderett/NAV, offentlig pensjon, utlendingsrett, barnevernsrett og andre saker med særlig helserelatert tilsnitt, eksempelvis personskadeerstatning, pasientskader og vedtak etter loven om psykisk helsevern.

Alle advokatene har dommerkompetanse og flere års erfaring fra Trygderetten. I tillegg har advokat Zahl Hagen blant annet erfaring som seniorrådgiver i Statens Pensjonskasse, advokat Tvedt som rådgiver i Statens helsepersonellnemnd. Advokat Egeland var nemndleder i UNE i 6 ½ år fra 2000 til 2006. Vi er medlemmer av Den Norske Advokatforening.

Vi bistår for eksempel ofte i klager eller anker over vedtak fattet av NAV, barnevernet/Fylkesnemnda eller Utlendingsdirektoratet / Utlendingsnemnda. Vi tar også prosedyreoppdrag overfor domstolene der det er aktuelt å gå til søksmål i saker på disse saksfeltene.

Advokatfellesskapet vårt består advokat Karstein Egeland, advokat Birgitte Tvedt, advokat Anne-Therese Zahl Hagen og advokatfullmektig Mia Gjeldnes og advokatfullmektig Kjersti Andbo Sandvik.

Vi tar saker fra hele landet. Bor du langt unna Oslo, kan vi kommunisere med e-post eller telefon. Bor du i nærheten, kan du få konferanse på vårt kontor på Brugata 1, 0186 Oslo.

Kontaktinformasjon

http://www.advokat-egeland.no/

Besøksadresse Brugata 1, 0186 Oslo
 
Epost
azh@advokat-egeland.no
Telefon
(+47) 469 15 668
Mobiltelefon
(+47) 469 15 668

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies