IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Yogaskolen i Asker og Bærum

Vis i kart
913 21 535
info@romforpar.no www.romforpar.no

Mer informasjon

Våre erfarne yogalærere lærer deg praktiske metoder som du kan utføre for å bedre din livskvalitet. Gjennom yogateknikkene får du mulighet til å erfare hvorledes det fysiske og psykiske henger sammen, til å føle deg mer levende i det du gjør, bli tydeligere i din tilstedeværelse, i dine valg og i samspillet med andre. Du får en mulighet til å komme hjem til deg selv, til din innerste vesens kjerne – et urokkelig fundament for mening og glede.

Yogaskolen I Asker og Bærum holder ca. 30 yogakurs hvert år, der du kan velge mellom Grunnkurs for nybegynnere (kveld og formiddag), Videregåedne kurs, Fordypelseskurs, Yoga for ungdom (Grunnkurs og Videregående kurs), Yoga for gravide og Dynamisk Yoga/Poweryoga. Hvert semester inviterer vi våre elever til en aften med meditasjonssang (Mantra Kirtan) og etterfølgende samvær.

Yogaskolen i Asker og Bærum holder til på besøksadressen Anthon Walles vei 36, 1337 Sandvika. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1998-12-14 og som et Enkeltpersonforetak. Yogaskolen i Asker og Bærum driver i bransjen "Alternativ medisin". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Yogaskolen i Asker og Bærum på telefon 913 21 535, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.romforpar.no

Besøksadresse Anthon Walles vei 36, 1337 Sandvika
Postadresse Anthon Walles vei 36, 1337 Sandvika
 
Epost
info@romforpar.no
Telefon
(+47) 913 21 535
Mobiltelefon
(+47) 913 21 535

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies