IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Yogacircle Marina Haugen

Vis i kart
414 44 660
marinahaugen@hotmail.com www.yogacircle.no

Mer informasjon

Velkommen til Yogacircle Marina Haugen.

Yoga hjemme hos Deg (75 min) Yogainstruktør kommer hjem til deg med yogamatte, lys, te, en CD med yoga musikk og guider deg gjennom en personlig yogatime. Det er et flott tilbud for alle med en travel hverdag. Du kan gjerne invitere venner, prisen er per gruppe!

Ashtanga yoga Basic (90 min) Ashtanga Basic er for deg som vil lære Ashtanga yoga fra grunnen. Vi tar tid til oppvarming, bevisstgjøring og forberedende øvelser, lærer Solhilsen A og B, og god teknikk i de stående øvelsene i Ashtanga yoga.

Ashtanga yoga Øvet (90 min) for deg som har gjort Ashtanga yoga tidligere. I timen er det god flyt og varme med fokus på riktig teknikk og pust

Partner Yoga (75 min) Partner Yoga kan være en del av par-terapi. Dere hjelper hverandre inn i stillingene, puster sammen og har det gøy! Når du praktiserer med en partner, kan begge lære mer om egen kropp, tilliten og kontakten dere to immelom øker og forståelsen for stillingene utdypes! Dere vil ha like stor glede av å gi støtte som å ta imot støtte

Yoga ved sjøen i Kjerringvik (90 min) Kjerringvik ligger mellom Larvik og Sandefjord, rett ved sjøen. På sommeren er det deilig å ha yogatrening ute og nyte sjøluften og sol.

Kids Yoga (skoler / bhg) Gjennom eventyrreiser og historier leker vi med yoga. Barna lærer enkle teknikker som styrker dem i hverdagen og gjør dem mer motstandsdyktige mot stress. Foreldre er velkomne til å delta!

Bedriftsyoga Yoga gir økt bevegelighet, ro og redskaper for stress-mestring. For at du skal bruke mindre tid på reisevei, kommer jeg til deg på jobb. Med yoga på jobben får du en rolig time til trening, bevegelse og avspenning - et kjærkomment avbrekk i arbeidsdagen.

Yogamassasje Hele kroppen behandles og massøren benytter både hender og føtter for å behandle de eventuelt forkortede og støle musklene. Massasjen kan virke effektivt for rygg- og nakkeproblemer, hodepine, søvnproblemer, nedsatt immunforsvar, fordøyelsesbesvær, muskler og ledd, etc. Massasjen er dypt avslappende og kan også være virkningsfull ved stressrelaterte symptomer.

Kontaktinformasjon

www.yogacircle.no

Besøksadresse Kjerringvikveien 363, 3280 Tjodalyng
Postadresse Kjerringvikveien 363, 3280 Tjodalyng
 
Epost
marinahaugen@hotmail.com
Telefon
(+47) 414 44 660
Mobiltelefon
(+47) (+47) 414 44 660

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies