IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Yoga I Nordmarka - Elizabeth Lyseng
Vis i kart
452 18 896
emlyseng@gmail.com www.yogainordmarka.no

Mer informasjon

Jeg vil gjerne dele min erfaring med å overvinne tilsynelatende håpløse mestringssituasjoner med andre. Ordet ”yoga” betyr kropp og sinn i forening. Dette er min favorittlæresetning i Yoga, fordi den utrykker betydningen av pusteøvelser, meditasjon og avspenning på lik linje med de fysiske øvelsene. Med fokus kun på de fysiske øvelsene kan du bli fristet til å rase gjennom noen kjappe Asanas uten å lytte til kroppens behov. I verste fall kan du påføre deg fysiske skader ved uaktsom trening, som noen dessverre gjør.

Yoga i Nordmarka tilbyr yoga for bedrifter på Kikutstua, Kobberhaugen, Resonance eller kommer direkte til bedriften. Vi tilpasser gjerne et konsept som passer akkurat din bedrift.

Elizabeth Lyseng er utdannet ved Yogalærerskolen i Norge, med spesialutdanning innen gravideyoga, og har undervist siden 1997. Hun underviser bl. a. ved Resonance, Balance Yoga og Pilatesstudio, SATS på Njårdhallen, St. Sunniva skole, Sørkedalen skole, gir privattimer i alle aldersgrupper og tilbyr Yoga for bedrifter.

Elizabeth Lyseng har gjennom 11 år jobbet som frilans danser, pedagog, koreograf og produsent.

Kontaktinformasjon

www.yogainordmarka.no

Besøksadresse Sakariasveien 17, 0758 Oslo
Postadresse Sakariasveien 17, 0758 Oslo
 
Epost
emlyseng@gmail.com
Telefon
(+47) 452 18 896
Mobiltelefon
(+47) 452 18 896

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies