IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Xm Ekstra Medium

Trenger du et ekstra medium? Det kan vi hjelpe deg med. XM ekstra medium lager alle typer profesjonelle videoproduksjoner. Vi har spesiell kompetanse innen kultur, men har erfaring fra de fleste områder. Vi lager bl a musikkvideo, konsertfilming, videoCV, reportasjer og dokumentarer. Ta gjerne en kikk på arbeidsprøvene for noen eksempler, og så er det hyggelig om du tar kontakt.

Vis i kart
38 03 25 54
christian@ekstramedium.no www.ekstramedium.no

Mer informasjon

XM ekstra medium er et enmannsforetak og den ene mannen er Christian Wulff. Det vil si meg. Etter mer enn tolv år med reportasjer på lokal og riksdekkende tv, startet jeg august 2009 mitt eget film- og videoproduksjonsselskap.

Jeg var med på å starte opp TVSør i 1997 og jobbet der hele veien, via navneskifte til Fvntv og kåringen til årets lokal-tv i 2008, frem til kanalen ble lagt ned juni 2009.

Jeg valgte da å si opp jobben i Mediehuset Fædrelandsvennen. Men erfaringene derfra tar jeg med meg videre. Jeg har jobbet som videojournalist innen de fleste fagområder, både politikk, skole, helse, næringsliv, sport og samferdsel.

I tre år var jeg ansvarlig for et ukentlig kulturmagasin, kalt Gnu. Kultur er derfor det fagområdet jeg kjenner best, og samtidig det jeg liker aller best å jobbe med.

XM ekstra medium har eksistert siden 2002, men aktiviteten har vært lav, så lenge jeg har hatt full jobb i TVSør/Fvntv. Siden september 2009 har det vært fulltidsjobb.

Kontaktinformasjon

www.ekstramedium.no

Besøksadresse Suldalsveien 19, 4617 Kristiansand S
Postadresse Suldalsveien 19, 4617 Kristiansand S
 
Epost
christian@ekstramedium.no
Telefon
(+47) 38 03 25 54

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies