IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Wrm Transport AS

Vis i kart
http://www.wrm.as/

Mer informasjon

WRM Transport er ett firma bestående av godt erfarne mennesker fra bilbransjen som innehar betydelig erfaring både fra bilsalg og biltransport. Vi vet hva god service og hva kunden er ute etter. Vi skal hele veien bestrebe oss for og ha riktig mannskap og verktøy på plass slik at kunden og deres verdier hele veien blir ivaretatt på best mulig måte. Vi bryr oss om deg som kunde, og her hos oss leverer vi like mye som vi handler.

WRM TRANSPORT AS bestreber seg på og bli en totalleverandør innen transport. I tillegg tilbyr vi tjenester som visning på trafikkstasjon, forsikring og finansiering. Håper du ønsker og prøve oss slik at vi får bekreftet at vi er noe annet. Bruk gjerne vår kontakt side for booking/info, eller ring en av våre ansatte på telefon 0047 995 01 995.

Vi er stasjonert på Jessheim og kan evt sørge for transport fra Gardemoen flyplass om dere kommer hit med fly eller tog for og hente bil.

Vår bilpark er av nyere dato i forskjellige utforminger slik at vi hele tiden kan ta imot dere transportønske, vi ønsker aldri og si nei takk til ett transportoppdrag.

Wrm Transport AS holder til på besøksadressen Elektrovegen 1, 2069 Jessheim. Foretaket ble startet i 2014-01-15 og som et Aksjeselskap. Wrm Transport AS driver i bransjen "Godstransport". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Wrm Transport AS besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.wrm.as/

Besøksadresse Elektrovegen 1, 2069 Jessheim
Postadresse Elektrovegen 1, 2069 Jessheim
 

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies