IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Westerdals School Of Communication AS

Vis i kart
22 99 97 50
post@westerdals.no www.westerdals.no

Mer informasjon

Om WESTERDALS SCHOOL OF COMMUNICATION AS:Westerdals School of Communication er en kreativ kommunikasjonsskole med fem linjer: Tekst, Art Direction, Grafisk Design, Eksponeringsdesign og Film&TV. I tillegg er Westerdals Kompetanse en del av Westerdals School of Communication AS, og er en kvalitetsleverandør og produsent innen kurs- og kompetansevirksomhet rettet mot næringslivet. Vi er blant de ledende fagmiljøene i Norden innen kreativ kommunikasjon og har ca. 400 studenter.

Et nytt vårsemester er i gang og både personalet og studenter er klare til å kaste seg over nye faglige og personlige utfordringer . Vår skole er preget av ansatte og studenter med den ypperste og mest omfattende kompetansen innen undervisning i fagene kreativ kommunikasjon. En Westerdøl er en person med stor raushet, mye mot, en eksperimenterende holdning og et nært forhold til samfunnet rundt seg. Er du en slik person? På denne nettsiden kan du finne ut mer om Westerdals sine ulike fag og avdelinger. Skulle du kjenne deg igjen eller bli nysgjerrig på vår skole, så finner du søknadsprosess og oppgaver på denne siden.

Skoleidé og filosofi WSoC skal, ved å levere det ypperste og mest adekvate i Norden av undervisning og kompetanse innen fagene kreativ kommunikasjon. Vi skal skape ideer, verdier, innovasjon og økonomiske fordeler for samfunnet, studentene og våre eiere.

Verdier Skolen skal i arbeidet mellom børs og katedral bygge på følgende verdigrunnlag: RAUSHET - slik at vi kan sikre oss mot personlige og faglige fordommer og gjøre oss tolerante overfor personer og omgivelser. SAMFUNNSNÆRT - slik at våre studier er i tett dialog med yrkesliv og samfunn, og gjør oss attraktiv som arbeidstakere. MOT - slik at vi tør å ha sterke meninger og utfordre gitte sannheter EKSPERIMENTERENDE - slik at ingen løsning er for sær eller annerledes og slik at ingen veier er uprøvd

Westerdals School Of Communication AS holder til på besøksadressen Maridalsveien 17 D, 0178 Oslo. Foretaket ble startet i 1969-04-21 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-03-10 og som et Aksjeselskap. Westerdals School Of Communication AS driver i bransjene "Private grunnskoler" og "Videregående skoler - Teknisk og yrkesrettet". Foretaket har 31 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Westerdals School Of Communication AS på telefon 22 99 97 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.westerdals.no

Besøksadresse Maridalsveien 17 D, 0178 Oslo
Postadresse Maridalsveien 17 D, 0178 Oslo
 
Epost
post@westerdals.no
Telefon
(+47) 22 99 97 50
Telefaks
(+47) 22 99 97 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies