IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Westerboe Travel
Vis i kart
900 99 700
westerbo@online.no www.westerboe.no

Mer informasjon

Velkommen til Westerboe travel på internett

Mitt mål er å skape uforglemmelige opplevelser for mine kunder. Mine aller viktigste kunder er de som allerede har vært med èn eller flere ganger og som kommer tilbake med ønske om nye turer og nye reisemål. Det stimulerer til stadig å være på hugget.Med en liten administrasjon og gode avtaler med alle leverandører kan jeg holde prisene på et gunstig nivå - selv om jeg konsekvent velger en høy standard på hoteller og øvrig opplegg. Jeg er selv med på de fleste turene for å sørge for at alt ”går på skinner” og at alle har det bra. Blir du med?? Jeg lover deg store opplevelser.På bildet ser du to av mine førsteklasses medarbeidere i Beijing – min guide Max og sjåføren Leo.

Westerboe Travel

holder til på besøksadressen O.T. Bjanes vei 3 A, 1352 Kolsås. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1999-11-03 og som et Enkeltpersonforetak. Westerboe Travel driver i bransjen "Reisearrangører". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Westerboe Travel på telefon 900 99 700, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.westerboe.no

Besøksadresse O.T. Bjanes vei 3 A, 1352 Kolsås
Postadresse O.T. Bjanes vei 3 A, 1352 Kolsås
 
Epost
westerbo@online.no
Telefon
(+47) 900 99 700
Mobiltelefon
(+47) 900 99 700

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies