IO.NO

Fullversjon Nytt søk
West Mekan AS

Annerkjent internasjonal utstyrsleverandør til maritim industri. 40 års erfaring!

Vis i kart
57 88 51 50
office@west-mekan.no www.west-mekan.no

Mer informasjon

West Mekan er strategisk plassert i Nordfjord som ligger i Sogn og Fjordane like ved grensen til Møre og Romsdal. Fra naturens side er det usedvanlig vakkert her. Selv om distriktet kanskje er mest kjent for turisme, fjordene, vikingene, fjordhesten og laksefiske vil vi at du skal vite at det blant hav og fjord, elver og daler, fjell og isbreer skjuler seg et allsidig næringsliv som er konkurransedyktig internasjonalt. Vi er stolt av å være en del av dette.

Dyktige medarbeidere og bevisst satsing på samarbeid, forskning og utvikling gjør at West Mekan fremstår som en moderne bedrift. Vi har satt oss et mål om å stadig bli bedre i alle deler av verdikjeden. Dette gjør at våre kunder og samarbeidspartnere er tjent med oss som leverandør både nå og i fremtiden.

West Mekan har tre kjerneområder: Propellutstyr, Passasjerstoler/Møbler og Prosjekt. Innen hvert kjerneområde finnes det flere produktgrupper. Våre web-sider inneholder utfyllende informasjon om disse.

West Mekan AS

holder til på besøksadressen Malakoff 3, 6770 Nordfjordeid. Foretaket ble startet i 1970-09-28 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-03-02 og som et Aksjeselskap. West Mekan AS driver i bransjene "Båtutstyr", "Båtutstyr - Engros", "Eiendom - Utleie", "Mekaniske verksteder", "Propeller - Produksjon" og "Transmisjoner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med West Mekan AS på telefon 57 88 51 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.west-mekan.no

Besøksadresse Malakoff 3, 6770 Nordfjordeid
Postadresse Malakoff 3, 6770 Nordfjordeid
 
Epost
office@west-mekan.no
Telefon
(+47) 57 88 51 50
Telefaks
(+47) 57 88 51 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies