IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Wergeland Glass AS
Vis i kart
55 91 72 00
post@wergelandglass.no www.wergelandglass.no

Mer informasjon

Wergeland Glass AS ble etablert i 2011 av personer med bred erfaring i glassbransjen siden 80-tallet.

Arild Wergeland har mesterbrev i glassfaget og er autorisert som glassrådgiver av Glass og Fasadeforeningen i Norge. Han har lang fartstid i bransjen fra ulike firma. Etter 6 år som daglig leder i ett veletablert firma med glass og aluminium som kjernevirksomhet vil han nå inneha rollen som daglig leder i Wergeland Glass AS

Rune Skar har mesterbrev i glassfaget og er autorisert glassrådgiver fra Glass og Fasadeforeningen i Norge. Han har erfaring fra små og store firma i glassbransjen siden 1987 og har hatt lederroller på flere felt.

Kari Wergeland startet i glassmesterfaget i 1986. Hun har jobbet i en rekke firma innen data, økonomi og administrasjon.

Vi har flere kvalifiserte montører med lang erfaring innen glassfaget.

Vår filosofi er å tilby markedet i Bergen og omegn gode og kreative glassløsninger av høy kvalitet. Ved hjelp av medarbeidere med den beste fagkunnskap i vårt område skal vi være det trygge alternativet for våre kunder. Vi skal være den ærlige glassmesteren som alltid setter kundens behov i fokus. Våre kunder skal alltid nyte godt av vår erfaring og fagkunnskap.

Vi er medlem av glassmester lauget i Bergen og Glass og Fasade foreningen.

Wergeland Glass AS

holder til på besøksadressen Kokstaddalen 4, 5257 Kokstad. Foretaket ble startet i 2011-02-17 og som et Aksjeselskap. Wergeland Glass AS driver i bransjen "Glassmestere". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Wergeland Glass AS på telefon 55 91 72 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.wergelandglass.no

Besøksadresse Kokstaddalen 4, 5257 Kokstad
Postadresse Kokstaddalen 4, 5257 Kokstad
 
Epost
post@wergelandglass.no
Telefon
(+47) 55 91 72 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies