IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Weenbo Håndverk AS

Vis i kart
63 92 87 87
post@weenbo.no www.weenbo.no

Mer informasjon

Selskapene i Weenbo Gruppen har gjennom 15 år bygd opp solid detaljkunnskap som prosjektleder for eiendomsutvikling og nybygg i det sentrale østlandsområdet.

Fra vårt kontor på Jessheim er vi kommunikasjonsknutepunkt for alle aktører involvert i et boligprosjekt. Vi tar ansvaret helt fra idéstadiet til ferdigstillelse og overlevering av nøkler.

Dersom du besitter eiendommer du ønsker hjelp til å bygge ut, er vi en solid sparrings- og samarbeidspartner. Vi omdanner ubebygd eiendom til spennende boligprosjekter ved å se mulighetene, og dermed verdiene som ligger i enhver hage, eng og åker.

Ved hjelp av håndplukkede samarbeidspartnere og kvalitetsbevisste leverandører vil vi bistå hele prosessen fram til ferdigstilte boliger klare for salg og innflytting. Vi tilbyr levering av nøkkelferdige nybygg fra vår innholdsrike huskatalog. Velg blant de spennende og moderne alternativene som finnes i vår kolleksjon, og vi vil sammen komme fram til nødvendige tilpasninger for din tomt og best mulige løsninger for markedets ønsker og behov.

Weenbo Håndverk AS holder til på besøksadressen Erling Grønlands veg 2 A, 2050 Jessheim. Foretaket ble startet i 2011-02-02 og som et Aksjeselskap. Weenbo Håndverk AS driver i bransjene "Bygg - og tømrermestere" og "Byggetekniske konsulenter". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Weenbo Håndverk AS på telefon 63 92 87 87, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.weenbo.no

Besøksadresse Erling Grønlands veg 2 A, 2050 Jessheim
Postadresse Erling Grønlands veg 2 A, 2050 Jessheim
 
Epost
post@weenbo.no
Telefon
(+47) 63 92 87 87
Mobiltelefon
(+47) 900 42 112

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies