IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Wb Brønnboring AS
Vis i kart
35 55 92 57
w.bbroas@online.no www.wbbronnboring.no/hovedside.htm

Mer informasjon

W.B. BRØNNBORING A/S har en meget lang kompetanse innenfor boring og har avdelinger i Rogaland, Oslo, Østfold, og hovedkontor i Brevik i Telemark. Vi påtar oss oppdrag over hele Norge. Vi er spesialister på vann- og energiboring. Vi har lang erfaring i vårt fag og våre boreopperatører er lokalkjent i ditt område og kjenner grunnforholdene der du bor. Dette er meget viktig for riktig plassering av din brønn.

Service har første prioritet hos oss , og derfor bruker vi kun utstyr av beste kvalitet og med lang levetid slik at kunden skal føle seg trygg og bli 100% fornøyd.

Med terrenggående borerigg kommer vi til over alt!

Vi har flere borerigger og bl.a. terrenggående borerigg. Med disse utfører vi de fleste typer boring over hele Norge fra kysten til langt på fjellet.

Med hydraulisk sprenging vil vi øke vanntilsiget til din brønn mange ganger. Vi har også egen spylebil for hydraulisk sprengning / rensing av brønn. Hvis du har dårlig tilsig i eksisterende brønn kan hjelpe deg til å få vann i mengder.

Vi utfører gratis befaring når kunden selv måtte ønske det.

Er det noe du lurer på, så må du gjerne ta kontakt så skal vi hjelpe til det vi kan. Du kan gå inn på Kontakt Oss siden som forteller hvordan du lettest kommer i kontakt med oss.

Kontaktinformasjon

www.wbbronnboring.no/hovedside.htm

Besøksadresse Marie Rosenlands gate 12, 3950 Brevik
Postadresse Marie Rosenlands gate 12, 3950 Brevik
 
Epost
w.bbroas@online.no
Telefon
(+47) 35 55 92 57
Telefaks
(+47) 35 96 03 33

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies