IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Wamberg Rør Og Flis AS

Norsk Bedrift Catering AS er ett komplett 1. klasses catering firma

Vis i kart
23 03 00 00
post@nbc.as www.nbc.as

Mer informasjon

Litt om Norsk Bedrift Catering AS

Norsk Bedrift Catering AS er ett komplett 1. klasses catering firma, vi holder til i delikate og helt nyoppussede lokaler på Holtet/Bekkelaget i Ekebergveien. Vi tilbyr deg alt av kaldmat / varmmat og selskapsmat. Vi kan også tilby våre kunder b.l.a servitører, kokker, oppdekking, musikk og en interiørstylist hvis du har behov for dette. I tillegg til dette så kan du kan leie alt av dekketøy og tilbehør hos oss. Vi har også ett svært godt utvalg av alle typer kaker som vi mener har det lille ekstra. Vår eminente baker har lang erfaring og vi lager alle kakene våre fra bunn av. Vi har også alt av drikke som mineralvann, kaffe og te.

Vi leverer alt av mat, kaker og drikke til din arbeidsplass eller private seleskaper til avtalt tid. Vi har, og lager meget delikat mat og kaker som har det lille ekstra. Vi bruker førsteklasses håndplukkede råvarer og friske grønnsaker, vi garanterer deg en god smaksopplevelse. Så hvis du er ute etter det lille ekstra, så prøv oss!

Foretningskonseptet vårt er laget slik at du som kunde ikke skal behøve å betale mer en nødvendig for 1. klasses mat og cateringtjenester. Du skal få en god pris, uten at det selvfølgelig går utover kvaliteten på mat og råvarer. Norsk Bedrift Catering AS skal være det lille ekstra for deg som kunde!

En annen viktig ting for oss i Norsk Bedrift Catering AS som vi alltid skal bestrebe oss etter, er meget god service og fornøyde kunder. Vi strekker oss langt og skal etter beste evne gi kundene våre det lille ekstra, som vi definitivt mener at enhver kunde skal ha!

Høres dette spennende ut, og du ønsker å få litt mer informasjon om hva vi kan tilby deg som bedrift eller privatperson? Besøk vår hjemmeside

Wamberg Rør Og Flis AS holder til på besøksadressen Åsliveien 15, 1178 Oslo. Foretaket ble startet i 2006-05-09 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-06-26 og som et Aksjeselskap. Wamberg Rør Og Flis AS driver i bransjen "Catering". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Wamberg Rør Og Flis AS på telefon 23 03 00 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.nbc.as

Besøksadresse Åsliveien 15, 1178 Oslo
Postadresse Ekebergveien 127 B, 1178 Oslo
 
Epost
post@nbc.as
Telefon
(+47) 23 03 00 00
Mobiltelefon
(+47) 455 14 820
Telefaks
(+47) 23 03 00 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies