IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Voss Vandrarheim AS

Vis i kart
56 51 20 17
booking@vosshostel.com www.vosshostel.com

Mer informasjon

På Voss Vandrarheim bur du sosialt og komfortabelt, men så rimeleg at du kan prioritera opplevingar i ferien din. Vandrarheimen har ein unik plassering like ved Vangsvatnet og er det ideelle bualternativ når ein vil oppleva Voss og den vakre naturen her – både sommar og vinter.

I vintersesongen er Voss eit skieldorado og på sommaren kan du velja mellom fot- og sykkelturar, elvepadling, paragliding, fallskjermhopping, rafting, riding og mykje meir.

Vi ynskjer at Voss Vandrarheim skal ha ein klar økologisk og miljøvennleg profil. Framover vil vi kontinuerlig arbeida med å utvikla spennande lunsj- og middagsmenyar i tillegg til vår økologiske frukostbuffet.

Voss Vandrarheim AS holder til på besøksadressen Evangervegen 68. Foretaket ble startet i 2005-04-07 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-04-27 og som et Aksjeselskap. Voss Vandrarheim AS driver i bransjene "Turistinformasjon" og "Vandrehjem og turisthytter". Foretaket har 13 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Voss Vandrarheim AS på telefon 56 51 20 17, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.vosshostel.com

Besøksadresse Evangervegen 68
Postadresse Evangervegen 68
 
Epost
booking@vosshostel.com
Telefon
(+47) 56 51 20 17
Telefaks
(+47) 56 51 08 37

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies