IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Vollen Fysikalske

Vis i kart
66 79 66 71
http://www.vollen-fysikalske.no/

Mer informasjon

Vollen Fysikalske

Vollen Fysikalske har lang og variert erfaring i behandling av muskel- og skjelettlidelser. Vi behandler alle lidelser i muskler og skjelettsystemet, akutte og kroniske plager.

Vi har bred og allsidig kompetanse innenfor fysioterapi med fokus på: Generell fysioterapi - opptrening/rehabilitering etter operasjoner Spesialkompetanse på bekkenproblemer Bindevevsterapi Redcord slyngebehandling Neurac slyngebehandling Lungefysioterapi Triggerpunktbehandling med nåler IMS (Intramuskulær stimulering) med nåler Tradisjonell akupunktur (TKM) Vi er en av få klinikker som bruker Neurac i Redcordbehandlingen. Dette er en oppsiktsvekkende behandlingsmetode med øvelser i Redcordslynger for muskel og skjelettplager.

Nålebehandling IMS/Dry needling Begrepet IMS brukes når man stimulerer muskulære triggerpunkter med en akupunkturnål. Man kan deaktivere triggerpunkter (muskelknuter) ved hjelp av IMS, slik at pasienten opplever at muskelspenningen minsker og smertene lindres. IMS er en svært effektiv behandlingsmetode og gunstig å kombinere med andre fysioterpimetoder som mobilisering, manipulering, massasje, slyngeterapi, styrketrening m.m.

Alle våre terapeuter har refusjonsavtale. Vi er samlokalisert med Vollen legekontor som vi har et tett og godt samarbeid med. Dette gir oss muligheten til sammen å finne den formen for behandling, eller kombinasjon av ulike behandlingsmetoder, som vil hjelpe våre pasienter på best mulig måte.

Vi holder til i nye, lyse og trivelige behandlingslokaler, og har et treningsrom med utstyr for aktiv rehabilitering.

Vollen Fysikalske holder til på besøksadressen Skjæret 47, 1390 Vollen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1999-08-31 og som et Enkeltpersonforetak. Vollen Fysikalske driver i bransjen "Fysioterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Vollen Fysikalske på telefon 66 79 66 71 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.vollen-fysikalske.no/

Besøksadresse Skjæret 47, 1390 Vollen
Postadresse Skjæret 47, 1390 Vollen
 
Telefon
(+47) 66 79 66 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies