IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Vollen Barnehage

Vis i kart
952 28 797

Mer informasjon

Velkommen til Vollen barnehage

Vollen barnehage ligger i et rolig bo – område i Rønvik. Barnehagen har 5 avdelinger hvorav 4 ligger på hovedhuset i Vollveien og den 5. avdelingen ligger i Leif Aunes vei.

På hovedhuset har vi 2 avdelinger med barn fra 0 – 3 år og 2 avdelinger for barn 3 – 6 år. Avdeling Solenga har søskengruppe 1 – 6 år.

Barnehagens beliggenhet gjør veien kort til byen, skog og mark. Barnehagen er mye ute på tur og bruker blant annet skogen til ulike utflukter ut i fra barnas alder. Vi har fast 1 lavouke i året for de største barna hvor hele uka tilbringes i Marskinisten. I løpet av året skjer det mye for de aller største som togtur til Fauske,overnatting i barnehagen og eget super show som avslutning på barnehagelivet. For de miste barna er en liten tur på lekeplasser i nærområdet nok utfordring.Ellers benytter vi oss av 4 H gården som ligger i gangavstand fra barnehagen.

Barnehagen vår skal preges av trygghet og trivsel. Vi setter fokus på det barnet kan og mestrer. Personalet er oppatte av at barn skal lære seg ferdigheter på en positiv måte – ”Jeg kan” og det preger vår hverdag. Vi arbeider til enhver tid med å gi det beste tilbudet til barn og foreldre.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon

Vollen Barnehage holder til på besøksadressen Vollveien 24, 8011 Bodø. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-23 og som et Underavd. Vollen Barnehage driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 20 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Vollen Barnehage på telefon 952 28 797. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Vollveien 24, 8011 Bodø
Postadresse Vollveien 24, 8011 Bodø
 
Telefon
(+47) 952 28 797
Telefaks
(+47) 63 97 99 98

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies