IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Vivaldi hud-helse

Vis i kart
908 82 471
post@vivaldihud-helse.no www.vivaldihud-helse.no

Mer informasjon

I sentrum av Lillehammer ligger et smakfullt sted med et tilbud til de fleste når det gjelder hud, kropp og helse. Det er en godt innarbeidet klinikk - med alle de behandlinger du bør forvente på et sånt sted. Vi har tatt mål av oss til å bli spesialister innen vårt felt. Behagelige omgivelser og vakker avspennende musikk som gjør at du slapper totalt av.

Vår "meny" inneholder spesialbehandlinger for de fleste hud problemer + alle tilleggsbehandlinger for kropp og helse. Vi prøver alltid å holde oss mest mulig oppdatert ved stadig å være på kurs, messer og seminarer. I tillegg leser vi en mengde faglitteratur - både norsk og utenlandsk - for hele tiden å holde oss informert om hva som skjer i markedet.

Vi har holdt på i 18 år og kan fortelle at de siste årene har vi vært på forskjellige kurs i Norge og i utlandet. Vi har bl.a. vært på en ukes kurs i Firenze (Krystallslipning). 14 dager i California for å besøke Danne i Los Angeles, samt verdenskongress og messe for hudterapeuter i Las Vegas. Vi brukte to dager på å jobbe oss gjennom hele messen, oj inntrykket vi satt igjen med var at de har ingenting å tilby der borte, som ikke vi har i lille Norge. Vi fant ut at det var ingen produkter vi ville bytte ut med og i tillegg fant vi en spennende ny hudpleieserie, nemlig Dermalogica - som vi også fant leverandør på i Norge. I tillegg har vi vært i London (Dermalogica) alt dette gjør vi av en eneste grunn; å kunne tilby DEG det beste av behandlinger og kunnskap. Derfor ønsker vi deg velkommen til hud og helseklinikken vår.

Kontaktinformasjon

www.vivaldihud-helse.no

Besøksadresse Storgata 106, 2615 Lillehammer
Postadresse Storgata 106, 2615 Lillehammer
 
Epost
post@vivaldihud-helse.no
Telefon
(+47) 908 82 471
Mobiltelefon
(+47) 922 58 522
Telefaks
(+47) 61 26 38 96

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies