IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Visk Sikkerhet AS

Selskapet ble etablert i mars 2005 og representerer mer enn 20 års bakgrunn i sikkerhetsbransjen. I takt med utviklingen av selskapet har vi endret selskapsform til idag å være et aksjeselskap.

Vis i kart
55 50 81 85
post@visk.no www.visk.no

Mer informasjon

Selskapet ble etablert i mars 2005 og representerer mer enn 20 års bakgrunn i sikkerhetsbransjen. I takt med utviklingen av selskapet har vi endret selskapsform til idag å være et aksjeselskap.

Vi er godkjent som vaktselskap i henhold til lov om vaktvirskomhet og utfører vakthold og alarmtjenester ved alle typer anledninger. Øvrig virksomhetsområde er opplæring i og etablering av svinnforebyggende tiltak (eksternt og internt) i bedrifter, rådgivning i sikkerhetsspørsmål og salg av sikkerhetsrelaterte produkter.

Vi har inngått avtaler med flere butikksentere, butikker og kjeder i Hordaland, Rogaland, Sogn og Fjordane samt Oslo.

Witronic as er datterselskap av Visk Sikkerhet as.

Witronic AS ble etablert sommeren 2002, og er en videreføring av tidligere Witronic Consult Bergen ANS som ble etablert i 1993. Firmaet er basert på personell med flere års erfaring innen bl.a. alarm, ITV, antenneteknikk, lyd, elektronikk og sterkstrømsfag. Vi har et bredt utvalg av produkter og tjenester som passer både til privatpersoner og næringskunder.

Vi befinner oss i Bergen, men sender varer til hele Norge. innen alarm, ITV, bredbånd, telefoni, lyd & bilde, antenneteknikk m.m.

Tjenester som krever fysisk arbeid på stedet leveres hovedsaklig i nærområdet, med unntak av større leveranser som kan leveres over hele landet etter avtale. Service og support er våre nøkkelord, salg er bare begynnelsen på prosessen. Vi får stadig positiv feedback fra våre kunder på vårt høye servicenivå og vår profesjonelle problemløsning.

Om du ønsker å møte oss personlig er det bare å ta kontakt pr e-post eller telefon. Vi vil gjerne høre fra deg om du har spørsmål eller trenger mer informasjon om noen av våre varer/tjenester.

Visk Sikkerhet AS holder til på besøksadressen Sjøkrigsskoleveien 15, 5165 Laksevåg. Foretaket ble startet i 2007-08-16 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-10-29 og som et Aksjeselskap. Visk Sikkerhet AS driver i bransjene "Alarm, lås og sikkerhet", "Kabel-TV og satellitt", "Utleie av arbeidskraft", "Vaktselskaper", "Ventilasjon- og klimaanlegg" og "Vikarbyrå". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Visk Sikkerhet AS på telefon 55 50 81 85, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.visk.no

Besøksadresse Sjøkrigsskoleveien 15, 5165 Laksevåg
Postadresse Postboks 111 Ytre Laksevåg, 5848 Bergen
 
Epost
post@visk.no
Telefon
(+47) 55 50 81 85
Mobiltelefon
(+47) 916 99 525

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies