Vi er hva vi spiser og hvordan vi spiser. Derfor inviterer vi deg til å besøke vår gastrobar hvor du tas med til Alpujarraregionen i Sørøst-Spania, der du kan smake produkter av høy kvalitet, uten å reise fra Oslo.
Vi tror at økologisk dyrkede produkter er bedre for helsen vår, for dyrene, miljøet og for smaken av maten vår. Vi har drevet økologisk i nesten 20 år, med enkel lidenskap for ekte mat. Nå er vi i Norge, og våre produkter kommer rett fra vår gård til ditt bord.
Eventuelle produkter vi ikke produserer selv på gården, er hentet fra små bedrifter som deler vårt engasjement for kvalitet og bærekraft. Disse bidrar med ingredienser til våre retter. Vi er stolte av vår filosofi, og vår gård i Spania er åpen for den som ønsker å besøke oss og se hvordan våre dyr er holdt, hvor våre grønnsaker dyrkes og hvordan våre viner og olivenolje produseres.Velkommen!