IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Villa Skjoldnes Drift AS

Brasserie Troldhaugen ordner alt du trenger for et perfekt selskap!

Vis i kart
468 58 929
post@skjoldnes.no www.villaskjoldnes.no

Mer informasjon

Bergen Event og Brasserie Troldhaugen tilbyr en rekke tjenester i forbindelse med ditt arrangement. Om ønskelig tar vi hånd om arrangementet fra A til Å og du kan være gjest i ditt eget selskap.

Bergen Event legger vekt på trivsel og vennlighet i våre arrangementer, med mat og drikke av høy kvalitet.

I forbindelse med selskap kan vi også tilby intimkonserter i Griegs villa, større konserter i Troldsalen eller omvisning på Troldhaugen.

Vi har små og store lokaler flere steder i Bergen, deriblant restaurant, museum og konsertsal på Troldhaugen og Griegs villa.

Innehaver av Bergen Event og daglig leder i Brasserie Troldhaugen er Lene Stien. Hun har lang erfaring fra restaurantbransjen.

Vårt mål er at våre gjester skal føle seg best mulig ivaretatt fra start til avsluttning ved arrangement hos oss. Hjertelig velkommen til oss!

Villa Skjoldnes Drift AS holder til på besøksadressen Statsminister Michelsens veg 38. Foretaket ble startet i 2006-03-23 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-04-24 og som et Aksjeselskap. Villa Skjoldnes Drift AS driver i bransjen "Restauranter". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Villa Skjoldnes Drift AS på telefon 468 58 929, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.villaskjoldnes.no

Besøksadresse Statsminister Michelsens veg 38
Postadresse Statsminister Michelsens veg 38
 
Epost
post@skjoldnes.no
Telefon
(+47) 468 58 929
Mobiltelefon
(+47) 468 58 929
Telefaks
(+47) 55 09 39 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies