Villa Provence ble etablert år 2001 og har hatt en eventyrlig utvikling siden. Vår forretningsidé går ut på å servere fransk mat basert på franske råvarer i et genuint og provençalsk miljø året rundt der nydelig mat, deilig drikke og herlig atmosfære gir gjestene våre en opplevelse de lever lenge på.
Med en far som eide flere restauranter i Provence, har Franck gått den kulinariske skolen siden han var en neve stor. Da vi bestemte oss for å åpne fransk restaurant i Sandefjord, var det hans erfaring fra 10 års drift av egen restaurant i Provence som var grunnlaget. På Villa Provence får du servert de lekreste delikatesser; østers, snegler, grillet andebryst, gåselever og eksklusive oster er bare noe av det vi tilbyr. Francks spesialitet er å tilberede maten over åpen ild i steinovn foran gjestene, og denne måten å tilberede rettene på gjør at saftigheten bevares, smakene fremheves og smør og oljer blir overflødig. Merete har spesialisert seg på de tilhørende vinene - som sommelier sørger hun for at totalopplevelsen av måltidet blir ekstra høy.
Villa Provence AS holder til på besøksadressen Kirkegata 7, 3211 Sandefjord. Foretaket ble startet i 2001-04-19 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-05-07 og som et Aksjeselskap. Villa Provence AS driver i bransjene "Catering", "Restauranter" og "Vinprodusenter". Foretaket har 3 registrerte ansatte.
Du kan ta kontakt med Villa Provence AS på telefon 33 45 04 80, ved å sende en epost eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.