IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Villa Provence AS

En smak av Frankrike...

Vis i kart
33 45 04 80
villaprovence@netcom.no www.villaprovence.no

Mer informasjon

Villa Provence ble etablert år 2001 og har hatt en eventyrlig utvikling siden. Vår forretningsidé går ut på å servere fransk mat basert på franske råvarer i et genuint og provençalsk miljø året rundt der nydelig mat, deilig drikke og herlig atmosfære gir gjestene våre en opplevelse de lever lenge på.

Med en far som eide flere restauranter i Provence, har Franck gått den kulinariske skolen siden han var en neve stor. Da vi bestemte oss for å åpne fransk restaurant i Sandefjord, var det hans erfaring fra 10 års drift av egen restaurant i Provence som var grunnlaget. På Villa Provence får du servert de lekreste delikatesser; østers, snegler, grillet andebryst, gåselever og eksklusive oster er bare noe av det vi tilbyr. Francks spesialitet er å tilberede maten over åpen ild i steinovn foran gjestene, og denne måten å tilberede rettene på gjør at saftigheten bevares, smakene fremheves og smør og oljer blir overflødig. Merete har spesialisert seg på de tilhørende vinene - som sommelier sørger hun for at totalopplevelsen av måltidet blir ekstra høy.

Villa Provence AS holder til på besøksadressen Kirkegata 7, 3211 Sandefjord. Foretaket ble startet i 2001-04-19 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-05-07 og som et Aksjeselskap. Villa Provence AS driver i bransjene "Catering", "Restauranter" og "Vinprodusenter". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Villa Provence AS på telefon 33 45 04 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.villaprovence.no

Besøksadresse Kirkegata 7, 3211 Sandefjord
Postadresse Kirkegata 7, 3211 Sandefjord
 
Epost
villaprovence@netcom.no
Telefon
(+47) 33 45 04 80
Telefaks
(+47) 33 45 33 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies