IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Vika Ferie og Fritid

Vis i kart
70 25 70 03
kaare.strom@mimer.no www.wiigen.no

Mer informasjon

Campingplassen ligg ca. 1,5 km.aust for Valldal sentrum, gjennom tunnellen i Syltefjellet. Plassen ligg nesten usynleg til, i skog mellom fjellknausar og dyrkajord. Plassen er romsleg og svært idyllisk, nær fjorden.

Den kan også vere svært veleigna til base om du ynskjer å sjå deg ikring ei dagsreis unna t.d. Vi kan her nemna i fleng stader som: Runde - Ålesund - Molde - Atlanterhavsvegen - Kristiansund - Sunndalsøra - Åndalsnes - Geiranger.

På campingplassen er det for tida ca.60 campingvogner. På litt sikt tenkjer vi å plassere ca. 100.

I turistsesongen tek vi imot :Bobilar - Campingvogner - Telt og lignende, så mykje som vi har plass til.

Garden har vore i same slekta så langt attende som det står noko i kirkebøkene, d.v.s. attende til først på 1600 talet. For nokre generasjonar sidan vart det bygd jekter her, som frakta handelsvarer fram og attende til Bergen og Trondheim. For tida er det ein av dei einaste strandgardane inst i Storfjorden som framleis er i drift. Forutan at vi driv med turisme, vert det produsert snittroser i veksthus, der har vi også eit blomsterutsalg/hagesenter.

Her er plass for ballspell, husker og sandkasse. Ellers kan naturen brukast - med omtanke.

Vika Ferie og Fritid holder til på besøksadressen Vikja, 6210 Valldal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-05-22 og som et Enkeltpersonforetak. Vika Ferie og Fritid driver i bransjen "Campingplasser". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Vika Ferie og Fritid på telefon 70 25 70 03, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.wiigen.no

Besøksadresse Vikja, 6210 Valldal
Postadresse Vikja, 6210 Valldal
 
Epost
kaare.strom@mimer.no
Telefon
(+47) 70 25 70 03
Mobiltelefon
(+47) 970 43 397

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies