IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Via Travel Tvete AS

Vis i kart
73 80 77 00
trd@viatravel.no www.via.travel

Mer informasjon

"VIA" betyr vei på italiensk. VIA Travel akter å være fremtidens reisebyrå med de mest effektive og nyskapende løsninger, konkurransedyktige priser, den beste kundeservice og de mest kunnskapsrike medarbeidere. Hver tredje forretningsreise hos norske reisebyråer håndteres av VIA Travel. Det gjør oss til den største aktøren i bedriftmarkedet, noe som kommer deg som kunde til gode. Vi kjenner markedet og våre konsulenter er hele tiden på utkikk etter gode tilbud for å spare deg for både tid og penger. Vi kan også bistå i forhandlinger med underleverandører på vegne av din bedrift.

Hos oss gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg, når som helst på døgnet og hvor enn i verden du befinner deg. Vi har erfaring og spisskompetanse på flere felter og  har også egne avdelinger for arrangement, gruppereiser, kurs/konferanse (VIA Arrangement). Velger din bedrift å benytte vårt online selvbookingsverktøy (VIA Online Booking) er det også mulig å spare betydelige beløp hvert år.

Ta gjerne kontakt med vår salgsavdeling for en uformell prat om du ønsker mer informasjon om VIA Travel Trondheim.

Via Travel Tvete AS holder til på besøksadressen Dronningens gate 1 A, 7011 Trondheim. Foretaket ble startet i 1998-06-15 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-08-27 og som et Aksjeselskap. Via Travel Tvete AS driver i bransjene "Reisearrangører" og "Reisebyråer". Foretaket har 63 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Via Travel Tvete AS på telefon 73 80 77 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.via.travel

Besøksadresse Dronningens gate 1 A, 7011 Trondheim
Postadresse Postboks 27, 7400 Trondheim
 
Epost
trd@viatravel.no
Telefon
(+47) 73 80 77 00
Telefaks
(+47) 73 48 98 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies