IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Vestre Sorken Feriegård

Vi tilbyr overnatting i hytter/ hus med flott beliggenhet inntil Femunden.

62 45 91 74
stefansorken@gmail.com www.vestresorkenferiegard.no/

Mer informasjon

Engerdal kommune ligger i Hedmark fylke og grenser mot Sverige i øst og Sør-Trøndelag i nord. De største ‘tettstedene’ er Engerdal og Drevsjø, men bosettinga er preget av store avstander og spredt bebyggelse. Utmark, jord, skog og vassdrag er viktig for næringslivet i kommunen. Kommunen ligger hovedsakelig 600 - 800 m o h., er 2195 m2 stor og har ca 1450 innbyggere. I Engerdal finnes Norges sørligste samiske reindrift, og reinen kan ofte sees i den nordre halvdelen av kommunen. Det finnes to nasjonalparker, Femundsmarka og Gutulia. Norges nest største naturlige innsjø er Femund - en fiskerik innsjø omgitt av storsløtt natur. Her har rutebåten Fæmund II en fast rute om sommeren. Området har på grunn av sitt rike fiske- og dyreliv vårt et historisk viktig fangstområde.

Engerdal har mye å by på enten du liker å gå dine egne, stemningsfulle veier eller delta i organiserte aktiviteter. Naturen gir alt fra stillhet, stemning, evighet og storhet i uberørte fjell- og skogsområder til dramatikk og villskap langs elva. I skogene og fjellet vårt kan du måte sjeldne dyr og de fire store rovdyrene våre; bjørn, ulv, gaupe og jerv

Vestre Sorken Feriegård holder til på besøksadressen 2443 Drevsjø. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Vestre Sorken Feriegård driver i bransjen "Hytteutleie". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Vestre Sorken Feriegård på telefon 62 45 91 74, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.vestresorkenferiegard.no/

 
Epost
stefansorken@gmail.com
Telefon
(+47) 62 45 91 74
Mobiltelefon
(+47) 402 48 268

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies