IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Vest Asfalt AS

syv – tolv års garanti!

Vis i kart
458 07 260
info@vestasfalt.no www.vestasfalt.no

Mer informasjon

Vest Asfalt utfører alle typer asfaltering raskt og rimelig. Vi har mange års erfaring, noe som gir deg som kunde en ekstra trygghet. Hos oss kan du være sikker på at arbeidet blir fagmessig og korrekt gjennomført.

Vi legger minimum 4,5 cm (ca. 100 kg) asfalt per kvadratmeter og gir syv – tolv års garanti på utført arbeid hvis ikke annet er avtalt. Vi gjør alltid vårt ytterste for å imøtekomme både avtalt pris og tidsfrist. Vest Asfalt kjører også med eget riggeutstyr slik at du slipper tillegg i prisen for å kjøre fram maskiner selv.

For oss er ingen oppdrag for små eller for store. Ta gjerne kontakt for prisanslag, eller for å avtale en uforpliktende befaring!

Vest Asfalt AS

holder til på besøksadressen Leirvikflaten 13, 5179 Godvik. Vest Asfalt AS driver i bransjene "Asfalt og veidekke - Produksjon", "Bygg- og anleggsentreprenører" og "Veidrift". Foretaket har 16 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Vest Asfalt AS på telefon 458 07 260, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.vestasfalt.no

Besøksadresse Leirvikflaten 13, 5179 Godvik
Postadresse Leirvikflaten 13, 5179 Godvik
 
Epost
info@vestasfalt.no
Telefon
(+47) 458 07 260

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies