IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Verkis Hf

verkis@verkis.no egv@verkis.is Vannkraftverk og kraftnett Fjernvarmeforsyning Havner og lufthavner Veg, vann- og avløp Industri, prosess og prosess styringer

Vis i kart
21 64 64 99
verkis@verkis.no www.verkis.no

Mer informasjon

Verkís er et solid og progressivt rådgivende ingeniørfirma som tilbyr førsteklasses tjenester på de fleste områder innenfor ingeniørfaget. Verkís kan føre sin opprinnelse tilbake til året 1932 og er derfor Islands eldste ingeniørfima. Flere tiårs erfaring og kunnskap gir seg utslag i en sikker og faglig rådgivning med varierte løsninger. Verkís har til sammen over 350 ansatte og legger vekt på å yte solide og faglige tjenester som kan konkurrere med det beste som finnes i verden.

Året 2008 ble Verkís dannet ved sammenslåing av fem sterke ingeniørfirmaer og året 2013 ble Almenna Consulting Engineers inkludert i gruppen. Almenna har utført svært mange prosjekter i Norge og har hatt fast kontor i Oslo siden 2011.

Les mer...

Firmaet er medlem av Rådgivende ingeniørers forening (FRV), som igjen er medlem i rådgivende ingeniørers internasjonale forbund (FIDIC). Spesialkunnskaper

Vannkraftverk og kraftnett
Fjernvarmeforsyning
Havner og lufthavner
Veg, vann- og avløp
Industri, prosess og prosess styringer

Tjenester Verkís besitter ekspert kunnskaper som dekker alle de behov som en byggherre kan ha, fra første idé til fullført prosjekt. I tillegg tilbyr Verkís tjenester i tilknytning til mangeartede drifts- og vedlikeholdsprosjekter. Blant tjenestetilbudene er:

Forberedelse og planlegging av aktiviteter.
Prosjektering av alle slags bygg og anlegg som f.eks. kraftverk, samferdsel,
industri, nærings- og servicebygninger.
Prosjektering av alle de spesialsystemer som er nødvendige i bygg og anlegg.
Prosjektledelse, både i forbindelse med prosjektering og på byggeplassen.
Byggeledelse.
Helse-, miljø- og sikkerhetsrådgivning.

Verdier

Våre verdier er:

Integritet
Ambisjon
Initiativ

Attester Firmaets virksomhet og alle dets tjenester blir utført i overenstemmelse med et sertifisert kvalitets- og miljøkontrollsystem i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. I tillegg har Verkís en ambisiøs politikk når det gjelder helse, miljø og sikkerhet og firmaets sikkerhetskontrollsystem er i en sertifiseringsprosess i henhold til OHSAS 18001.

Almenna Consulting Engineers har sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven.

Kontaktinformasjon

www.verkis.no

Besøksadresse Karenlyst Allé 4, 0278 Oslo
Postadresse Ofanleiti 2, 0278 Oslo
 
Epost
verkis@verkis.no
Telefon
(+47) 21 64 64 99
Mobiltelefon
(+47) 467 44 499

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies