IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Vekst og Balanse Klinikken

Vis i kart
920 20 788
sten@vekst-balanse.no www.vekst-balanse.no

Mer informasjon

Vekst og balanse klinikken er en klinikk som tilbyr helse og livsstils tjenester og produkter. Et godt liv, avhenger I stor grad av god helse. Dette kan vi hjelpe deg med.

Vekst og balanse klinikken tilbyr kvantemedisin, psykomotorisk fysioterapi, hypnose, NLP, coaching, myodynamisk terapi, tankefeltterapi, kostholdsterapi, øreakupunktur, homøopati og avspenningterapi.

Vår målgruppe er mennesker som vil ha hjelp til et godt liv, med vekst og balanse både fysisk og psykisk.

Har du spørsmål eller behov for mer informasjon, så ta gjerne kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg så raskt vi kan. Du kan også lese mer om oss og våre tjenester på vår hjemmeside (link på siden).

Husk å slå ut I full blomst, og ikke bare fjerne ugresset!

Vekst og Balanse Klinikken holder til på besøksadressen Bogstadveien 50, 0366 Oslo. Foretaket ble startet i 2006-05-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-06-26 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Vekst og Balanse Klinikken driver i bransjen "Fysioterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Vekst og Balanse Klinikken på telefon 920 20 788, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.vekst-balanse.no

Besøksadresse Bogstadveien 50, 0366 Oslo
Postadresse c/o S. Fagerberg Stensgata 30, 0358 Oslo
 
Epost
sten@vekst-balanse.no
Telefon
(+47) 920 20 788

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies