IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Veelstoppen Private Barnehage AS
Vis i kart
69 34 98 34

Åpningstider ( i dag: 07.00 - 17.00 )

Mandag
07.00 - 17.00
Tirsdag
07.00 - 17.00
Onsdag
07.00 - 17.00
Torsdag
07.00 - 17.00
Fredag
07.00 - 17.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
veelstop@frisurf.no www.veelstoppen.no/

Mer informasjon

Velkommen til Veelstoppen Private Barnehage

Barnehagen vår holder til i trivelige Torsnes, landlig og idyllisk ca 15 minutter fra Fredrikstad sentrum. Barnehagen drives litt annerledes enn mange andre barnehager. Vi har valgt å ha en åpen løsning der barna kan disponere hele barnehagen som lekeareal. For å ivareta fellesskapsfølelsen, organiserer vi grupper der barna er sammen med jevnaldrende, og har ”gruppetid” 4 dager i uken.

Det fysiske miljøet i Veelstoppen Private Barnehage er organisert i stasjoner, og rommene er inndelt for forskjellig typer lek og aktivitet. Vi har blant annet et rom for fysisk lek, et formingsrom, et spillerom, et rom for konstruksjonslek, et for rollelek og et for lesing. Det betyr at barna gis frihet til å velge hvor og med hva de vil leke, og ikke minst med hvem.

Utearealet vårt er både trygt, stort og romslig med mulighet for mange morsomme aktiviteter, og rett utenfor porten har vi tilgang til skogen og fine turområder der både lavvo og utendørs grilling benyttes flittig på våre utflukter.

Lavvogruppa er ute i all slags vær, og lærer seg å ta vare på naturen samtidig som de gleder seg over naturens mange sider i alle årstider.

Veelstoppen Private Barnehage skal være et frydefullt sted for barn og hos oss skal barna leke og more seg, oppleve gleden ved å lære og utvikle seg som mennesker. Foreldrene skal oppleve at de har et godt barnehagetilbud som støtter opp om foreldreoppgaven.

Våre satsingsområder er barndommens magi og ukens muligheter, utebarnehagen og turdager, samt “Den likestilte barnehagen” der det er likestillingsfokus i både ansettelsespolitikk og pedagogikk.

Kontakt oss, eller besøk våre hjemmesider for mer informasjon!

Kontaktinformasjon

www.veelstoppen.no/

Besøksadresse Veelstoppen 4, 1634 Gamle Fredrikstad
Postadresse Veelstoppen 4, 1634 Gamle Fredrikstad
 
Epost
veelstop@frisurf.no
Telefon
(+47) 69 34 98 34

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies