IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Vedfyr AS

Vi tilbyr privatmarkedet best mulig pris, service og kvalitet på tørr Fyringsved

Vis i kart
930 97 870
post@vedfyr.no www.vedfyr.no

Mer informasjon

Vedfyr ønsker å kjennetegnes av høy kvaliteten på varene vi leverer. Forskjellen på tørr ved som holder Norsk Standard og halvtørr er større enn hva de fleste er klar over.

Vi har derfor gjort mange grep for å sikre best mulig kvalitet på våre varer. Et av tiltakene er at vi gjør årlige besøk hos våre leverandører for å kontrollere at alle våre krav blir ivaretatt. Det stilles høye krav for å kunne representere Vedfyr i Norge.

Vi gjør fuktmålinger av all ved før den blir kjørt ut til kunden. I tillegg blir all bjørkeved lagret i våre tørrlagre i tiden før videre transport. Våre produkter garanteres å holde alle krav til Norsk standard, hvis ikke får du pengene tilbake.

Hos Vedfyr vet vi det ikke finnes noen snarveier til ett godt resultat. Det er lett å selge mye ved en kald vinter, men det kreves mer for å holde på de samme kundene over tid.

Vedfyr AS

holder til på besøksadressen Åsen terrasse 6, 3181 Horten. Foretaket ble startet i 2011-08-01 og som et Aksjeselskap. Vedfyr AS driver i bransjen "Trevarer - Produksjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Vedfyr AS på telefon 930 97 870, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.vedfyr.no

Besøksadresse Åsen terrasse 6, 3181 Horten
Postadresse Åsen terrasse 6, 3181 Horten
 
Epost
post@vedfyr.no
Telefon
(+47) 930 97 870
Mobiltelefon
(+47) 483 10 333

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies