IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ved Eiendom AS

Vis i kart
33 30 92 62

Åpningstider ( i dag: 07:30 - 16:00 )

Mandag
07:30 - 16:00
Tirsdag
07:30 - 16:00
Onsdag
07:30 - 16:00
Torsdag
07:30 - 16:00
Fredag
07:30 - 16:00
Lørdag
Søndag
solvi@vestfoldelektrodiesel.no www.vestfoldelektrodiesel.no

Mer informasjon

Vestfold Elektro-Diesel AS

Våre dyktige medarbeidere er utdannet hos Bosch og har mange års erfaring og vi overhaler alle typer Bosch dieselpumper både til bil, lastebil samt marine. Med topp moderne diagnoseutstyr reparerer vi også alle nye typer av dieselsystemer.

Vi har fast lav pris på Eu-kontrollen, hos oss får bilen din en systematisk og grundig sjekk til riktig pris!

Vi utfører 4-hjulskontroll med 3D teknologi. Sliter bilen din dekk, bør du kontrollere hjulvinklenes geometri. Dette er en enkel og rask operasjon, som vi utfører mens du venter. Ring for time bestilling i dag!

Våre Produkter

DVD - SPILLER Sjekk ut de nye nakkestøttene med innebygd 7"LCD skjerm og DVD-spiller! Nakkestøttene leveres i fagene sort, grå og beige. Settene er komplett med fjærnkontroll og ledninger for tilkobling. DVD-spilleren har innebygd FM sender slik at du kan få lyden ut på bilens orginale stereo trådløst. Enkel montering, trenger bare strømforskyning + og - . Ingen synlige ledninger. Genial løsning uten at det koster skjorta. Universal. Passer de fleste biler. Enkel montering!

XENON OMBYGGINGSSETT Vi fører Xenon-kit av høy kvalitet til fornuftige priser. Leveres til alle typer pærer. Prisene varierer litt avhenig av type pærer som sitter i bilen fra før.

DEFA Vi monterer DEFA Warm-Up på alle typer personbiler, og DEFA bilalarm i alle slags kjøretøyer og båter. DEFA har et godt rykte som verdens ledende produsent av det elektriske bilvarmesystemet DEFA WarmUp.

BOSCH Bosch reservedeler og tilbehør blir brukt på verkstedet, for å gi våre kunder så sikre, miljøvennlige og økonomiske produkter som mulig. Bilførere over hele verden drar fordeler av den utmerkede servicen, den omfattende kunnskapen og den moderne teknologien fra Bosch fordi Bosch stadig setter nye globale standarder for biler.

VALVOLINE Vi har valgt å bruke Valvoline motorolje på vårt verksted. Produsenten leverer produkter av høy kvalitet av smøremidler for alle typer kjøretøyer. Valvolines kvalitet og renommé har vært kjent siden 1866.

YANMAR Vi er forhandler av Yanmar Marine-motorer. Den kontinuerlige utviklingen siden oppstart i 1912 har resultert i pålitelige motorer som fungerer under svært tøffe forhold. Yanmar sine dieselmotorene kan du stole på, år etter år. De er kompakte, lette og tøffe dieselmotorer, som setter en helt ny standard. Med lavere utslipp og minimalt med støy lar Yanmar deg beholde naturfølelesen hvor du enn går med båten din.

Ta kontakt eller gå inn på våre hjemmesider for nærmere informasjon!

Ved Eiendom AS holder til på besøksadressen Sundlandveien 10, 3160 Stokke. Foretaket ble startet i 1983-02-24 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-08-30 og som et Aksjeselskap. Ved Eiendom AS driver i bransjene "Bilelektriske verksteder", "Diesel verksteder" og "Eiendom - Utleie". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ved Eiendom AS på telefon 33 30 92 62, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.vestfoldelektrodiesel.no

Besøksadresse Sundlandveien 10, 3160 Stokke
Postadresse Sundlandveien 10, 3160 Stokke
 
Epost
solvi@vestfoldelektrodiesel.no
Telefon
(+47) 33 30 92 62
Telefaks
(+47) 33 30 92 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies