IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Vassnes Marine AS

53 76 91 72
post@vassnes.no www.vassnes.no

Mer informasjon

Vassnes Elektro AS ble etabelert i Ølensvåg den 1. oktober 2003. Bedriften er en videreføring av tidligere ABB Marine sin virksomhet i Ølen, som har vært etablert ved West Contractors AS siden 1988.

Gjennom et nært samarbeid med West Contractors AS og andre selskap i samme bransje har vi opparbeidet oss en bred erfaring innenfor oppgradering av offshore rigg, offshore installasjon, skipsbygging, skipsreparasjon, samt forskjellige landbaserte aktiviteter.

Vassnes Elektro AS er det største elektrofirma på indre Haugalandet. Gjennom erfaring og tilpasningsdyktighet har vi fått mange lojale kunder både i og utenfor vårt lokale distrikt. Bedriften har fokus på kompetanseheving og effektivitetsforbedring blant våre ansatte, gjennom kursing og videreutdannelse.

Gjennom et bredt erfaringsgrunnlag har vi et stort potensiale til å hjelpe våre kunder med hva det enn måtte være. Vår overordnede målsetning er å ha fornøyde kunder som referanser.

Vassnes Marine AS holder til på besøksadressen 5582 Ølensvåg. Foretaket ble startet i 2003-12-16 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-01-31 og som et Aksjeselskap. Vassnes Marine AS driver i bransjen "Elektroentreprenører". Foretaket har 38 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Vassnes Marine AS på telefon 53 76 91 72, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.vassnes.no

 
Epost
post@vassnes.no
Telefon
(+47) 53 76 91 72
Telefaks
(+47) 53 76 61 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies