IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Varmepumpemesteren AS

Vis i kart
451 82 121
post@vpm.no www.varmepumpemesteren.no

Mer informasjon

Er strømregningen for dyr? Reduser strømregningen med inntil to tredjedeler.

Fujitsu varmepumpe, Mitsubishi Electric varmepumpe , Panasonic varmepumpe , Toshiba varmepumpe og lg varmepumper er blant det beste på markedet og gir en behagelig temperatur hele året.

Aldri for kaldt, aldri for varmt.

Et godt inneklima er en viktig garantist både for helse og velferd. Fritt for irriterende støv og andre forurensende partikler.

Samtidig kan man se bort fra unødvendig dyre strømutgifter. VarmepumpeMesteren AS er en bedrift som har spesialisert seg på import og salg av Fujitsu , Mitsubishi Electric , Panasonic og Toshiba varmepumper og samt materiell til varmepumper til vennlige forbrukerpriser.

Vi har varmepumper som dekker ethvert behov, enten det er til små privatboliger eller bedrifter. Vi NOVAP godkjent forhandler og FGASS sertifisert

Varmepumpemesteren AS holder til på besøksadressen Høybråtenveien 25 B, 1055 Oslo. Foretaket ble startet i 2011-06-16 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Varmepumpemesteren AS på telefon 451 82 121, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.varmepumpemesteren.no

Besøksadresse Høybråtenveien 25 B, 1055 Oslo
Postadresse Høybråtenveien 25 B, 1055 Oslo
 
Epost
post@vpm.no
Telefon
(+47) 451 82 121
Mobiltelefon
(+47) 451 82 121

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies