IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Vann & Energi Sør AS

-En investering for fremtiden!

Vis i kart
951 88 231
vannogenergi@gmail.com www.vannboring.no

Mer informasjon

Vann & Energi Sør AS ble etablert i 2002. Ny eier 1. april 2014, og har i dag to ansatte. Vi borer med 80-90% støvfri boring og samler opp støvet!

Vår maskinpark: • Beltegående rigg. Brukes til drikkevanns- og energibrønner, pele- og horisontalboring, løsmasse under vei og div. andre oppdrag. Stålrørs kapasiteten på denne riggen, og tilsvarende kapasitet til fjellboring med spesialkrone er følgende: 139 mm, 168mm og 193 mm. • Monteringsbiler

Vi kan skaffe borehullspumper, trykktanker og rørdeler på kort tid. Service innen 24 timer.

HMS kvalifisert Alle oppdrag blir HMS kvalifisert. Vårt største fokus er sikkerhet for de ansatte, firmaet og miljøet rundt oss.

Vårt motto Fornøyde kunder og topp kvalifisert utstyr!

Faglig kompetanse Våre folk er kvalifisert på montering av brønnpumper og er sertifisert for varme arbeider. Det vil si arbeid hvor det benyttes åpen ild, oppvarming eller utstyr som lager gnister. Som for eksempel: sveising, bruk av propan og diverse annet innen området.

Brønnpumper Vi bruker Grundfos pumper og italienske brønnpumper som har vært på markedet i 20-25 år. Brønnhull som er 80-120 meter bruker vi alltid 1HK brønnpumpe.

Vannborenvarme Turbokollektoren blir fylt opp med HX35 (sprit) og trykktestet, før den blir satt ned i brønnhullet. Ønsker kunden at vi skal fjerne borestøv, så gjør vi også det. Vi ordner også graving fra brønnhullet og inn til grunnmuren om ønskelig.

Kontaktinformasjon

www.vannboring.no

Besøksadresse Husefjellveien 5, 4810 Eydehavn
Postadresse Husefjellveien 5, 4810 Eydehavn
 
Epost
vannogenergi@gmail.com
Telefon
(+47) 951 88 231
Mobiltelefon
(+47) 951 88 231

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies