IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Valnor AS

"Ventilhuset" Valnor leverer alle typer ventiler innenfor Instrumentering og Piping, til Offshore, shipping og den landbaserte prosess industrien. Satser også på spesial lagede "Customer Design" ventiler.

Vis i kart
51 82 74 20
valnor@valnor.no www.valnor.no

Mer informasjon

“Ventilhuset” Valnor leverer alle typer ventiler innenfor Instrumentering og Piping, til Offshore, shipping og den landbaserte prosess industrien. Satser også på spesial lagede “Customer Design” ventiler.

VALNOR AS startet i september 1999. Vi startet opp i et lokale i Lervig i Stavanger. Etter hvert ble det for lite, så vi flyttet til Hillevåg i Stavanger. Etter 8 år ble dette også for lite og vi måtte flytte på oss igjen, denne gang til Lura hvor vi er i dag. Vi har nå etablert oss som et av de ledende firmaer i Norge innenfor ventiler. Foruten ventiler, leverer og lagerfører vi forskjellige typer fittings, regulatorer, rør, pumper og boostere. Da vi setter kvalitet i høgsetet, har vi etablert partner/distribusjonsavtaler med noen av verdens ledende produsenter av ventiler. Produsentene kommer fra Europa, blant annet England, Italia, Tyskland, Spania og Frankrike. I tillegg har vi noen produsenter fra USA og Asia. Vi er nå inne i en spennende tid hvor service og raske leveringer blir stadig viktigere. Derfor øker vi vårt lagerhold slik at vi skal kunne levere hurtig.

Kontaktinformasjon

www.valnor.no

Besøksadresse Prinsens vei 12, 4315 Sandnes
Postadresse Prinsens vei 12, 4315 Sandnes
 
Epost
valnor@valnor.no
Telefon
(+47) 51 82 74 20
Telefaks
(+47) 51 82 74 21

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies