IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Valdresskigard

Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor!

Vis i kart
924 59 590
oddvin@valdresskigard.no www.valdresskigard.no

Mer informasjon

Velkommen til Valdresskigard

Vi produserer skigard på gamlemåten med staur av seinvokst gran, behandlet furu eller einer, kløyvde skier og vierbinding forsterka med ståltråd. I tillegg kan vi tilby porter, grinder, portaler, benker, andre tregjerder, ved og mindre snikkeroppdrag. Kort sagt det meste innen tre. Ønsker du å gjøre jobbe selv kan du kjøpe skigardsmateriale, portstolper m.m. av oss.

Navnet Valdresskigard ble fram til 1996 benyttet i et markedsføringssamarbeid mellom flere mindre skigardprodusenter i Valdres. I 1996 ble firmaet Valdresskigard etablert. Etter hvert har produktutvalget økt og omfatter flere typer gjerder og porter. Firmaet har i dag tilholdsted på Leirskogen i Sør- Aurdal kommune. Her ligger produksjonslokaler, lager og kontor.

Valdresskigard leverer skigard over det meste av Sør- Norge med hovedvekt på Valdres og større hytteområder på Østlandet. Vi er i dag ledende innenfor skigard i landet og har lang erfaring som skigardsleverandør.

Valdresskigard

holder til på besøksadressen Leirskogen, 2930 Bagn. Foretaket ble startet i 1996-10-21 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-05-14 og som et Ansvarlig selskap med udelt ansvar. Valdresskigard driver i bransjen "Trevarer - Produksjon". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Valdresskigard på telefon 924 59 590, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.valdresskigard.no

Besøksadresse Leirskogen, 2930 Bagn
Postadresse Leirskogen, 2930 Bagn
 
Epost
oddvin@valdresskigard.no
Telefon
(+47) 924 59 590

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies