IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Valdres Fjellaktiviteter

Vis i kart
911 16 161
post@valdresfjell.no www.valdresfjell.no

Mer informasjon

Om Valdres Fjellaktiviteter PDF Skriv ut E-post

Valdres Fjellaktiviteter tilbyr mange ulike naturopplevelser - med og uten motor Valdres Fjellaktiviteter tilbyr ATV - kjøring sommer og vinter. Fra timesutleie til pakketurer med og uten guide. Hundekjøring med slede på vinter og vogn på sommer. Vi skreddersyr opplegg i lavvo. Vandreturer. Kløvturer med hund. Vi har Isfolket-arrangement i tilknyting til Margit Sandemos ” Sol av Isfolket ” Vårflytting av 3000 tamrein. Døp din egen reinkalv.

Vi skreddersyr opplevelsespakker for små og store grupper. Fra 4 til 60 personer. Gjennom våre gode samarbeidspartnere tilbyr vi konferanserom for inntil 60 personer. Vi kan tilby overnatting i lavvo, hytter, leiligheter og rom. Våre helaftener i lavvo med stuttreist mat fra Valdres, aktiviteter og gode historier gir både en spesiell atmosfære og en opplevelse som huskes. Vi har skjenkebevilling for lukka selskaper.

Vi er sentralt i Valdres, nær Filefjell, Tyin, Beitostølen, Gol, Hemsedal, Fagernes. 3 -4 timer fra Oslo, Bergen og Voss. Ca 2 timer fra Sogn, Hønefoss, Gjøvik, Lillehammer.

Vi har i utgangspunktet base på Vaset for våre aktiviteter, men for grupper er vi mobile med de fleste aktiviteter. D.v.s. at vi kan komme dit dere er. Du har drømmen - vi gjør den virkelig.

Valdres Fjellaktiviteter holder til på besøksadressen Kjeldeskogen, 2973 Ryfoss. Foretaket ble startet i 2008-06-10 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-07-28 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Valdres Fjellaktiviteter på telefon 911 16 161, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.valdresfjell.no

Besøksadresse Kjeldeskogen, 2973 Ryfoss
Postadresse Kjeldeskogen, 2973 Ryfoss
 
Epost
post@valdresfjell.no
Telefon
(+47) 911 16 161
Mobiltelefon
(+47) 911 16 161

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies