IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Vågen Camping

72 44 41 60
jan_pettersen@c2i.net www.hitra.as

Mer informasjon

Ferien er for de fleste den fineste tiden av året. Hva er da bedre enn å slappe av i flott natur direkte ved sjøen sammen med gode venner og/eller familie. Hos oss kan ”batteriene” lades opp til et nytt arbeidsår.

Vågen Camping ligger på ei flott halvøy med sjøen på 3 kanter og over 2 km strandlinje. Dette er Hitras naturcamping nr. 1 med større gressletter omkranset av skog og mindre berg, noe som gjør at plassen er svært skjermet mot vær og vind. For sportsfiskere er også campingen ideell. Det er kun 5 min. ut til gode fiskeplasser på sjøen, og like i nærheten finnes også flere fiskevann med ørret.

Alle våre hytter ligger kun 5-50 meter fra sjøen, og for gjester som kommer med bobil, campingvogn eller telt finnes også flere fine gressletter, enkelte også helt for seg selv.

Vågen Camping er ellers kjent for det fantastiske samholdet mellom gjestene, selv om de som oftest kommer fra 8-10 forskjellige nasjoner. Så lenge gjester har hender og føtter finnes det ikke her språkproblemer. Dette gjør at gjester ofte kommer tilbake år etter år.

Vågen Camping holder til på besøksadressen 7240 Hitra. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1991-07-10 og som et Enkeltpersonforetak. Vågen Camping driver i bransjen "Campingplasser". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Vågen Camping på telefon 72 44 41 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hitra.as

Postadresse Laksåvik, 7246 Sandstad
 
Epost
jan_pettersen@c2i.net
Telefon
(+47) 72 44 41 60
Mobiltelefon
(+47) 926 54 110

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies