IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Vågå Bowling og Servering AS
Vis i kart
952 11 168
t-eda@online.no http://www.vagabowling.no/

Mer informasjon

Velkommen til Vågå Bowling og Servering INVITASJON TIL HØSTENS BEDRIFTSBOWLING Vågå Bowling og SpareBank 1 Lom og Skjåk har inngått nytt samarbeid om LAG-bowling, og inviterer til ny turnering høsten 2012: SpareBank 1 Cup i bowling. Dette er for både bedriftslag og organisasjoner. Les mer og se invitasjonen her.

NORDAN VANT VÅRENS SPAREBANK 1 CUP Nordan slo Nortura 460 - 413 i finalen i vårens SpareBank 1 Cup lørdag 28. april. Eidefoss 1 beseiret Coop Elektro med 419 - 382 i bronsefinalen. Vi gratulerer Nordan med seieren.

BEGYNN Å SPILLE BOWLING Alle kan spille bowling! Synes du det er moro å spille bowling og vil gjøre det oftere, bli bedre eller spille på lag med andre? Eller har du aldri spilt bowling tidligere? Uansett, du er hjertelig velkommen til oss! Det finnes ca 100 bowlinghaller i Norge, med over 110 aktive klubber på alle nivåer og mer enn 3000 medlemmer tilsammen.

BOWLING, BILJARD OG DART I tillegg til 4 hypermoderne bowlingbaner, har vi også biljard og dart. Våre bowlingbaner har også bumpere for de som måtte ønske det. Dette er gjerder som hindrer at kula havner i renna og man scorer poeng hver gang. Dette passer ypperlig for de yngste spillerne. Vi har også stativ for eldre, barn og bevegelseshemmede.

BEDRIFTSBOWLING Vi arrangerer serie for bedrifter hver vår og høst. Se våre sider for bedriftsbowling her.

MATSERVERING Våre lokaler har totalt 220 sitteplasser, og vi har øl- og vinrettigheter.

FOTBALL PÅ STORSKJERM Vi sender alt fra Premier League og er et samlingssted for alle fotballinteresserte. Liverpool FCs lokale supporterklubb Liverbirds Ottadalen har sine faste arrangementer hos oss.

Kontaktinformasjon

http://www.vagabowling.no/

Besøksadresse Moavegen 5, 2680 Vågå
Postadresse Moavegen 5, 2680 Vågå
 
Epost
t-eda@online.no
Telefon
(+47) 952 11 168

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies