IO.NO

Fullversjon Nytt søk
V.I.P Protection & Security AS

"Din Trygghet - Vårt Ansvar"

468 46 823
400 48 383

Åpningstider ( i dag: Døgnbemannet )

Mandag
Døgnbemannet
Tirsdag
Døgnbemannet
Onsdag
Døgnbemannet
Torsdag
Døgnbemannet
Fredag
Døgnbemannet
Lørdag
Døgnbemannet
Søndag
Etter avtale
post@vip-protection.no www.vip-protection.no

Mer informasjon

V.I.P Protection & Security AS- leverandør innen profesjonell sikkerhet og sjåførtjenester.

V.I.P Protection & Security AS leverer alt av sikkerhetstjenester innenfor “profesjonell” sikkerhet. I dette legger vi blant annet livvakttjenester (ledsager), privatsjåførtjeneste, rådgivningstjenester, spaning og forebygging av kidnapping samt “stalking” (forfølgelse).

Skal du til utlandet? Er du truet? Føler du deg truet? Og hva er kidnappingsstatistikken for landet du reiser til? Vi kan være med som din ledsager på turen. Dette innebærer at du skal føle deg trygg, samme hvor, samme når. Kontakt oss.

Har Du/Dere noen gang tenkt at det hadde vært veldig praktisk med en privatsjåfør, som er kjent i området, som ikke “skravler om vær og vind” og som er punktlig? Har du noen gang følt behovet for å forberede deg til et møte i form av en tale, pc arbeid, eller en fortrolig telefonsamtale? Vi kan gjøre dette lettere for deg. Prisene er meget konkurransedyktige i forhold til en taxi o.l transport. Her er det ingen takstameter, kun fastpris på oppdraget.

Alle våre sjåfører har taushetsplikt og er sikkerhetsklarerte i forhold til oppdraget og stillingen.

Vi kan også levere rådgivning i forhold til “stalking” (personforfølgelse). Dette har blitt et utbredt problem i hele verden, der personer får ubehagelig mye “oppmerksomhet” som ikke er ønskelig.

BARNEBORTFØRING:

Noen ganger fungerer ikke de demokratiske systemene. Man kan havne i en situasjon hvor man har daglig omsorg i Norge, samt rettens medhold i landet barnet er bortført til - uten at barnet blir tilbakeført. I stedet for å gjøre en situasjon værre på egen hånd, finnes det profesjonelle folk som kan hjelpe deg til å gjøre det riktige. V.I.P Protection & Security kan bidra med å lokalisere og tilbakeføre savnede, bortførte eller kidnappede barn. V.I.P Protection & Security kan også tilby rådgivning.

Kontakt oss i dag, på post@vip-protection.no

Besøk oss gjerne på www.vip-protection.no

Kontaktinformasjon

www.vip-protection.no

Postadresse Postboks 5052 Majorstuen, 0301 Oslo
 
Epost
post@vip-protection.no
Telefon
(+47) 468 46 823
Mobiltelefon
(+47) 468 46 823
Vakttelefon
(+47) 400 48 383

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies