IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Urteklinikken Skoglund

Du kan bestille direkte fra vår NETTBUTIKK ved å trykke på bilde.

Vis i kart
941 35 056
urteklinikken@gmail.com http://www.urteklinikken.com/

Mer informasjon

Urteklinikken satser primært på å holde kurs innen phytoterapi - urtemedisin, kosthold - vitaminer - mineraler og aromaterapi som gjør deg istand til - på en enkel måte - å ta aktivt del i ansvaret for DIN helse.

Vi har vår egen produksjonsavdeling med Helt Naturlige råvarer av høy kvalitet fra naturen og de er selvfølgelig uten kunstige tilsetningsstoffer.

Råvarene i urteekstraktene dyrkes flere steder i verden. Vi bruker kun råvarer fremstilt hos anerkjente firmaer med strenge krav til sikkerhet og kvalitet.

Disse Helt Naturlige råvarene blir til produkter DU kan bruke for optimal helse og velvære.

Legg spesielt merke til Urteklinikken’s kraftfulle urteekstrakter. Disse selges i ferdige blandinger. På forespørsel tilpasser vi også urteekstrakter spesielt til DEG!

Vår kremserie er “ferskvare” basert på rene eteriske oljer og naturlige ingredienser uten kunstige kjemikalier og lages derfor i små opplag.

Disse produktene lages for hånd for å spare miljøet.

Vi ta avstand fra produkter/råvarer som er testet på dyr.

Urteklinikken selger også AGEMA’S hud- og kroppspleieprodukter .Disse er produsert etter sun og geoenergetiske prinsipper og er selvfølgelig også fri for kunstige kjemikalier. Les mer om disse under linken AGEMA.

Hva er plantemedisin?

Medisinske urter er planter som dyrkes fordi drogen kan brukes til å forebygge, lindre eller lege sykdommer.

Urtemedisin er i dag viktig innen tradisjonell kinesisk medisin (TKM), og i Kina er TKM en del av det anerkjente, offisielle helsevesen på linje med vestlig skolemedisin og tilhørende moderne legemidler

Urteklinikken Skoglund

holder til på besøksadressen c/o Skoglund Tangenveien 119, 1914 Ytre Enebakk. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1992-09-11 og som et Enkeltpersonforetak. Urteklinikken Skoglund driver i bransjene "Aromaterapeuter" og "Massasje". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Urteklinikken Skoglund på telefon 941 35 056, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.urteklinikken.com/

Besøksadresse c/o Skoglund Tangenveien 119, 1914 Ytre Enebakk
Postadresse c/o Skoglund Tangenveien 119, 1914 Ytre Enebakk
 
Epost
urteklinikken@gmail.com
Telefon
(+47) 941 35 056
Mobiltelefon
(+47) 480 97 705

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies