IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Unibuss AS

Vis i kart
22 08 43 00
jan-erik.bay@unibuss.no www.unibuss.no

Mer informasjon

Velkommen til Unibuss AS!

AS Sporveisbussene ble stiftet 23. april 1997. Styreleder er Cato Hellesjø og Helge Leite er administrerende direktør. Hovedkontoret ligger på Alnabru i Oslo.

Størstedelen av selskapets virksomhet er rutetrafikk med buss i Oslo og Akershus basert på anbudskontrakter med Ruter AS. I 2003 stiftet Sporveisbussene det heleide datterselskapet Nexus Trafikk AS for å kunne konkurrere om anbudstrafikk. Sommeren 2007 endret selskapet navn til Unibuss AS. All rutekjøring i Unibuss er nå på anbudskontrakter.

I tillegg til anbud i Oslo, kjører selskapet også på anbud i Akershus (Romerike og Slemmestad) for Ruter AS og i Vestfold for Vestviken Kollektivtrafikk.

I tillegg har Unibuss en egen turbilavdeling. Sporveisbussenes turbiler ble eget aksjeselskap i 2006. På grunn av den sterke posisjonen i markedet, beholdt avdelingen navnet Sporveisbussenes turbiler, men fra mai 2009 er markedsprofilen endret ved å ta navnet til morselskapet: Unibuss Tur. Avdelingen har i august 2009 18 topp moderne turbusser. Unibuss Tur driver også Tønsberg Bussreiser AS som har seks turbusser av høy kvalitet.

Unibuss driver selskapet Unibuss Ekspress AS som kjører TORP-EKSPRESSEN mellom Oslo og Sandefjord Lufthavn Torp og RYGGE-EKSPRESSEN mellom Oslo og Moss Lufthavn Rygge. I tillegg driver selskapet ”lavprisekspressen.no” som kjører ekspressbusser fra Oslo til Trondheim, Kristiansand og Stavanger.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon.

Kontaktinformasjon

www.unibuss.no

Besøksadresse Strømsveien 196 -198, 0668 Oslo
Postadresse Postboks 210 Alnabru, 0614 Oslo
 
Epost
jan-erik.bay@unibuss.no
Telefon
(+47) 22 08 43 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies