IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ungt Entreprenørskap Norge

Vis i kart
23 08 82 10
ue@ue.no www.ue.no

Mer informasjon

Ungt Entreprenørskap Norges formål er – i samspill med skoleverket, næringslivet og andre aktører – å:

Utvikle barn og ungdoms kreativitet, skaperglede og tro på seg selv Gi barn og ungdom forståelse for betydningen av verdiskaping og nyskaping i næringslivet Fremme barn og ungdoms samarbeidsevne og ansvarsbevissthet Gi forståelse for og kunnskap om etikk og regler i nærings- og arbeidslivet Styrke samhandlingen i lokalsamfunnet mellom nærings- og arbeidslivet og skolene Stimulere til samarbeid over landegrensene Inspirere til framtidig verdiskaping i en sosial, kulturell og økonomisk sammenheng

For å få til dette, er det avgjørende med et godt samarbeid mellom de ulike sektorene, privat og offentlig, og mellom utdanningssektor og næringssektor.

Ungt Entreprenørskap Norge holder til på besøksadressen Essendrops gate 3, 0368 Oslo. Foretaket ble startet i 1997-10-21 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-12-10 og som et Fli. Ungt Entreprenørskap Norge driver i bransjen "Interesseorganisasjoner". Foretaket har 12 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ungt Entreprenørskap Norge på telefon 23 08 82 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ue.no

Besøksadresse Essendrops gate 3, 0368 Oslo
Postadresse Postboks 5250 Majorstuen, 0303 Oslo
 
Epost
ue@ue.no
Telefon
(+47) 23 08 82 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies