IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Ultra Ski

Vis i kart
21 61 20 00
ski@meny-ultra.no www.ultra.no

Mer informasjon

Vårt konsept

Handleopplevelse er viktig for Ultra-butikkene. Uforutsigbarhet og overraskende er også viktig, ikke bare på grunn av størrelse, men også på grunn av vareutvalg og væremåte. Butikkene skal være morsomme å handle i. Ikke minst skal våre yngste kunder sette stor pris på et besøk i Ultra. Derfor finner du rautende kuer og syngende apekatter i taket. Et enormt vareutvalg

Hos Ultra finner du ferskt kjøtt, fisk, skalldyr, det internasjonale kjøkken, eksotisk frukt og grønt, rykende ferske bakevarer, økologisk og alternativ mat for allergikere. Ultra er er i kontinuerlig utvikling. Det betyr blant annet at nye og spennende produkter fra alle verdens hjørner stadig vil får plass i hyllene. For Ultra er det viktig å kunne tilby alt. Vår service

Vi påstår at du får det meste på Ultra, men dersom varen av en eller annen grunn ikke finnes, setter våre medarbeidere alt inn på å skaffe varen. Kunden spør - vi ordner. Det er vår policy. På Ultra finner du fagfolkene samlet på ett sted - i ferskvareavdelingen. Slaktere, kokker, pølsemakere og grillmestere. Ikke bare sikrer vi deg de beste råstoffene, men også de spesialiteter du ikke finner andre steder. Ultra får også levert fersk fisk to ganger daglig. Matvarehuset Ultra er ikke som andre matvarebutikker. De fleste lavprisbutikker har mellom 1000-3000 produkter. Hos Ultra kan du spasere gjennom innbydende avdelinger med 20 000 forskjellige varer. Matvarehuset Ultra skal bli husket for sine store butikker og sitt meget store vareutvalg. Butikkene skal til enhver tid ha de siste produktene i alle varekategorier, og kunden skal alltid føle vissheten om at Ultra er butikken som har alt.

Ultra Ski holder til på besøksadressen Karenslyst allé 12 -14, 0278 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1994-01-21 og som et Aksjeselskap. Ultra Ski driver i bransjene "Dagligvarer" og "Øvrig butikkhandel". Foretaket har 107 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ultra Ski på telefon 21 61 20 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ultra.no

Besøksadresse Karenslyst allé 12 -14, 0278 Oslo
Postadresse Postboks 330 Skøyen , 0213 Oslo
 
Epost
ski@meny-ultra.no
Telefon
(+47) 21 61 20 00
Telefaks
(+47) 21 61 20 01

Last ned visittkort
Del av Ski Storsenter Del av Ultra
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies