IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening AS

Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening AS er et moderne senter med tilbud til store deler av Oslos befolkning.

Vis i kart
22 02 11 80
kontakt@ullevaltasen.no www.ullevaltasen.no

Mer informasjon

Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening AS er et moderne senter med tilbud til store deler av Oslos befolkning. Vår styrke er erfaring, god kompetanse og et bredt faglig sammensatt team. Tett oppfølging skiller vår virksomhet fra større aktører i Oslo.

Ullevål Fysioterapi ble etablert i 1980 med lokaler i Hasselhaugveien bak Vestre Aker Kirke. 4 fysioterapeuter stod bak instituttet; et kjærkomment helsetilbud til befolkningen i området. Behov for tjenestene var stadig økende slik at flere utvidelser ble nødvendig.

Perioden 1989-1998 holdt Ullevål og Tåsen Fysioterapi lokaler i Søndre Tåsen Gård; i skyggen av Wergelandseiken. Fra 1998 flyttet virksomheten til Tåsen Senter; til en drift slik vi ser i dag.

Med sentral beliggenhet på “hjørne” av Nordre Aker, Vestre Aker, Sagene/Torshov og St.Hanshaugen bydel er vi tilgjengelig for mange i lokalmiljøet.

I tillegg har vi gjennom alle år hatt tett samarbeid med Ullevål, Lovisenberg, Diakonhjemmet og Sunnaas Sykehus.

  • KOM I FORM på vårt hyggelige treningssenter i Tåsensenteret.

Hos oss får du veiledning i trening av utholdenhet, styrke og bevegelighet, enten individuelt eller i grupper. All veiledning blir utført av fysioterapeuter eller høgskoleutdannede treningsveiledere.

Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening AS

holder til på besøksadressen Kaj Munks vei 41, 0876 Oslo. Foretaket ble startet i 1998-06-25 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-07-21 og som et Aksjeselskap. Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening AS driver i bransjene "Fysioterapeuter" og "Treningssentre". Foretaket har 10 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ullevål og Tåsen Fysioterapi og Trening AS på telefon 22 02 11 80, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.ullevaltasen.no

Besøksadresse Kaj Munks vei 41, 0876 Oslo
Postadresse Postboks 22 Tåsen, 0861 Oslo
 
Epost
kontakt@ullevaltasen.no
Telefon
(+47) 22 02 11 80
Telefaks
(+47) 22 18 46 41

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies