IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Ulla Gefvert

Profesjonell Kinesiolog og fysioterapeut. Velkommen til en hyggelig konsultasjon i Oslo!

Vis i kart
922 96 533
u.l.l.a@kinesiologi.net www.kinesiologi.net

Mer informasjon

Kinesiologi er en kommunikajonsmetode med et menneskes nervesystem.

Den utføres ved å bruke lett, manuell muskeltesting.

Det er et verifiseringsredskap for å identifisere et menneskes reaksjoner på indre og ytre stress, dvs. livets utfordringer, som da viser hvor mennesket kan eller ikke kan tilpasse seg disse utfordringer.

Vi tester altså nervesystemet i aksjon. Sammen med fysisk og verbal utfordring og lett muskeltesting, får vi tilgang til menneskets bevissthet, underbevissthet og kroppens hukommelse. Muskeltestingen, eller rettere sagt muskelregistreringen utføres slik at kinesiologen legger et lett press på eksempelvis armene, og ber personen å holde den intatte posisjonen. Går ikke dette, viser det "forvirring i nervesystemet". Personen kan ikke tilpasse seg utfordringen relatert til et fysisk, mentalt eller emosjonelt stress.

Ulla Gefvert

holder til på besøksadressen Konventveien 69, 0275 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-04-12 og som et Enkeltpersonforetak. Ulla Gefvert driver i bransjen "Fysioterapeuter". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Ulla Gefvert på telefon 922 96 533, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kinesiologi.net

Besøksadresse Konventveien 69, 0275 Oslo
Postadresse Konventveien 69, 0275 Oslo
 
Epost
u.l.l.a@kinesiologi.net
Telefon
(+47) 922 96 533

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies